Trust Gxt 414 Zamak Premium Cızırtı yapması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Merhaba, 1-2 gün önce sipariş ettiğim Trust Gxt 414 Zamak Premium ürünüm elime geçti fakat kulaklıkta cızırtı sorunu vs. var Windowsta sesi düzgün yansıtmıyor ses düzeyi nedense kısık şekilde. Sorunu anlayamadım yardımcı olabilir misiniz.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Şunu da fark ettim bilgisayarın sesini algılıyor mikrofon. Yani kulaklıktan müzik filan açsam mikrofon bunu benim sesim gibi görüyor. Ama konuşunca vs görmüyor anlayamadım garip cidden.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ses ayarları kısmını açınız Girişi ve Çıkış olmak üzere iki başlık olacaktır buradan doğru sürücüleri yanı kulaklığınızın seçili olup olmadığını kontrol edin.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Enes Yavuz' Alıntı:
Ses ayarları kısmını açınız Girişi ve Çıkış olmak üzere iki başlık olacaktır buradan doğru sürücüleri yanı kulaklığınızın seçili olup olmadığını kontrol edin.

Mikrofon benim sesimi değil windows un sesini alıyor. Bunun bu şekilde olduğunu da ses denetim masasından görebiliyorum ben konuştuğumda yeşil olmayan mikrofon işareti pc üstünde şarkı açınca yeşil oluyor. Kablolar doğru şekilde bağlanmış olduğundan eminim, yardım eder misiniz nasıl çözebilirim sorunları driverları da güncel gördüm windowsum da son sürüm.
Teamviewer gibi bir programdan bağlanıp müdahale edebilme şansınız var mı acaba?

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Sorun düzelmedi bir türlü driver vs Windows kendisi yükledi ama sonuç yok. Yani ses kartında mi bir problem var diyeceğim ama mikrofonu tak çıkar yaptığımı anlıyor bilgisayar, ses kartı olan James Donkey 712 ürününü vs alsam bu sorun ortadan kalkar mı acaba diye düşünüyorum. Ek olarakta sorun Windows kaynaklı gibi görünüyor bilgisayara format atmam temiz kurulum yapmam acaba sorunu düzeltir mi. Kulaklığı da açtım filan ama umarım Amazon iade alır kendisi satıcı sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri