Aşağıdaki ürünü 2.5 yıl kullandım hiç sorun yaşamadım taki sinirlenip kesene kadar.PC için kullanacağım genellikle FIFA,NBA gibi oyunlarda kullanmayı düşünüyorum. Daha önce gamepad kullanmadım bu yüzden şimdilik bu bütçelerde bi ürün arıyorum.
Hocam bu ürüne bende gördüm ancak bir kaç kötü yorum yazmışlardı forumlarda, hangi oyunlarda kullandınız? İlk defa gamepad kullanacağım.Aşağıdaki ürünü 2.5 yıl kullandım hiç sorun yaşamadım taki sinirlenip kesene kadar.
![]()
Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 579,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fifa GTA PES 13 NFS gibi oyunlar oynadım istersen tam bütçeni söyle biraz bakayım.Hocam bu ürüne bende gördüm ancak bir kaç kötü yorum yazmışlardı forumlarda, hangi oyunlarda kullandınız? İlk defa gamepad kullanacağım.
300-400 civarı hocam.Fifa GTA PES 13 NFS gibi oyunlar oynadım istersen tam bütçeni söyle biraz bakayım.
Aşağıdaki ürün ve yorumları iyi görünüyor Steam'de orjinal Xbox 360 kolu olarak algılıyormuş am orjinal mi emin değilim.300-400 civarı hocam.