Selamın aleyküm hepinize hayırlı ramazanlar.. arkadaşlar internetim ttnet fiber 75gb ve 10gb geçmeden kota bitti diyor bu nasıl bir iştir? varmı başka önereceğiniz internet veya ttnetin yaptığı bu ib.. düzeltmeye yarayacak çözüm? :huh: :dodgy:
AMD' Alıntı:Selamın aleyküm hepinize hayırlı ramazanlar.. arkadaşlar internetim ttnet fiber 75gb ve 10gb geçmeden kota bitti diyor bu nasıl bir iştir? varmı başka önereceğiniz internet veya ttnetin yaptığı bu ib.. düzeltmeye yarayacak çözüm? :huh: :dodgy:
furkancekmece' Alıntı:AMD' Alıntı:Selamın aleyküm hepinize hayırlı ramazanlar.. arkadaşlar internetim ttnet fiber 75gb ve 10gb geçmeden kota bitti diyor bu nasıl bir iştir? varmı başka önereceğiniz internet veya ttnetin yaptığı bu ibneliği düzeltmeye yarayacak çözüm? :huh: :dodgy:
Öncelikle aleykum selam sana da hayırlı ramazanlar internetin 75Gb olabilir sadece ttnet'de değil tüm firmalarda adil kullanım kotası diye bir uygulamaları var büyük ihtimal o civarlarda bir şey olabilir kota bitti demez de yavaşlatır internetini diye düşünüyorum...
iyi günler,iyi forumlar!
Dipnot;küfürü silersen iyi olur
AMD' Alıntı:furkancekmece' Alıntı:Öncelikle aleykum selam sana da hayırlı ramazanlar internetin 75Gb olabilir sadece ttnet'de değil tüm firmalarda adil kullanım kotası diye bir uygulamaları var büyük ihtimal o civarlarda bir şey olabilir kota bitti demez de yavaşlatır internetini diye düşünüyorum...
iyi günler,iyi forumlar!
Dipnot;küfürü silersen iyi olur
kotasız net varmı acep?
AMD' Alıntı:Selamın aleyküm hepinize hayırlı ramazanlar.. arkadaşlar internetim ttnet fiber 75gb ve 10gb geçmeden kota bitti diyor bu nasıl bir iştir? varmı başka önereceğiniz internet veya ttnetin yaptığı bu ib.. düzeltmeye yarhatirliayacak çözüm? :huh: :dodgy: