Sistemi yeni aldım monitör şimdi geldi kurdum ama no Signal diyor bilen biri varmı
T tunq Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 6 Haz 2023 Mesajlar 145 Tepki 16 16 Haz 2023 #1 Sistemi yeni aldım monitör şimdi geldi kurdum ama no Signal diyor bilen biri varmı
Ahmeet_1 Sözü Geçen Sözü Geçen Katılım 12 Kas 2022 Mesajlar 2,322 Tepki 893 Konum İstanbul 16 Haz 2023 #2 tunq' Alıntı: Sistemi yeni aldım monitör şimdi geldi kurdum ama no Signal diyor bilen biri varmı Genişletmek için tıkla ... kablo değişin hocam ya da taktığınız soketleri
tunq' Alıntı: Sistemi yeni aldım monitör şimdi geldi kurdum ama no Signal diyor bilen biri varmı Genişletmek için tıkla ... kablo değişin hocam ya da taktığınız soketleri
KS T tunq Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 6 Haz 2023 Mesajlar 145 Tepki 16 16 Haz 2023 Konu Sahibi #3 Ahmeet_1' Alıntı: kablo değişin hocam ya da taktığınız soketleri 15 kere taktım çıkardım oldu sagolun Genişletmek için tıkla ...
Ahmeet_1' Alıntı: kablo değişin hocam ya da taktığınız soketleri 15 kere taktım çıkardım oldu sagolun Genişletmek için tıkla ...