Tüm USB Bağlantıları Kopup Geri Geliyor (İşin içinden çıkamadım)

Kaan Düzbastılar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, bundan 1 yıl önce belirttiğim mouse'ı almıştım bir sorun yoktu; yakın zamanda işlemciyi değiştirdim malum anakartta değişmek zorunda kaldı ama başlarda bir problem yoktu, yeni klavye aldım; mikrofon, klavye dahil ürünlerin hepsi aydınlatmalı olduğu için acaba fazla enerji tüketiyor o yüzden kısıyor mu diye düşünüp aygıt ayarlarından usb aygıtlarının güç tasarruf modunu kapattım güç seçenekleri içindende usb selecting suspend ayarını kapattım; bunları yaptıktan sonra klavye ve mouse'un kopup geri gelme sorunu kalmadı fakat, mouse bazen donuyor bir kaç saniyeliğine geri geliyor veyahut rastgele bir zamanda mouse bildiğiniz kendini kapatıyor(en sinir bozucu olanı), mouse'un usb bağlantısını çıkar-tak yaptığımda geri geliyor mouse. Razer Synapse uygulamasını temizleyip tekrar kurdum, ayrıca usb driverlarını sildim bilgisayarı resledim, hâla aynı problem devam ediyor, hatta yazılımsal mı acaba diye düşünüp şuan Razer Synapse silinik bir şekilde kullanıyorum(sorun devam ediyor), sorun neyden emin değilim başlarda yazılımsal diye düşünüyordum ama mouse'un kendisinde problem olduğunu düşünmeye başladım, aklımdan son geçen kırpılmış windows (windows ghost spectre w11) kullanıyorum acaba o yüzden mi oluyor diye düşünüyorum, oda mantıksız geliyor.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
ghost spectre sorunu olabilir çünkü bi ara bende kullandım Nvidia'nın geforce experience giremiyordum intelinde öyle.

KS

Kaan Düzbastılar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şuan orijinal windows 11 kullanıyorum, şuan sadece rastgele anlarda klavye, mouse ve mikrofonumun bağlantıları aynı anda gidip geri geliyor, tüm güç tasarruf ayarlarını aygıt yöneticisi ve pil özelliklerinden kapatmama rağmen oluyor, acaba güç kaynağımı yetersiz geliyor diye düşünüyorum (700W Thermaltake TR2 S), bir kaç yerde Bios'dan C-States kapatın demişler, Razer Synapse yüzünden oluyor olabilir mi bilmiyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri