Türk Oyuncu Ekipman Markaları Ve Kalite

wididera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Siz Türk oyuncu ekipman markalarının kalitesini nasıl değerlendiriyorsunuz? Bu markalardan hangileri daha öne çıkıyor ve kaliteli bulduğunuz markalar hangisi?

?

Son düzenleme:
KS

wididera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Everest ve rampage aynı marka diye biliyorum güzel ürünleri var f/p olarak tam

böyle bilmediğimiz ama kaliteli ürünleri olan bir markamız yok ama bence gerçekten oyunculara hitap eden

kendinespastik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
22
Rampage Çin'de merdiven altı ürün üretip logo basan ve türk markasıyız diye millete plastik satan marka değil miydi?

KS

wididera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
KS

wididera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
başka bildiğiniz varmı önerdiğiniz

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
90
Türk markalarını bilmiyorum. Genelde hangi ülkenin olduğuna da bakmıyorum. Bilinen markalar genelde, hyperx, logitech, steel series, razer

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
KS

wididera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Türk markalarını bilmiyorum. Genelde hangi ülkenin olduğuna da bakmıyorum. Bilinen markalar genelde, hyperx, logitech, steel series, razer
bunlar gibi kaliteli ve türk markası olan bir markamız vardır belki bilmediğim diye bu konuyu açtım ama türkiye tamamöen uygun fiyatlı ve düşük kalitede ürünler üreten markalar barındırıyor sanırsam

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
90
bunlar gibi kaliteli ve türk markası olan bir markamız vardır belki bilmediğim diye bu konuyu açtım ama türkiye tamamöen uygun fiyatlı ve düşük kalitede ürünler üreten markalar barındırıyor sanırsam
Ülke ekonomisine göre yapıyorlar. Dünya çapında bilinen markalar gibi gelişmek zor olacaktır. Bu işleri yapmak için sermaye de lazım. Bu işlere kimse yanaşmıyor sanırım.

KS

wididera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Ülke ekonomisine göre yapıyorlar. Dünya çapında bilinen markalar gibi gelişmek zor olacaktır. Bu işleri yapmak için sermaye de lazım. Bu işlere kimse yanaşmıyor sanırım.
doğru kimsenin bir klavyeye verecek 1-2-3bintl si yok ama bence olsa güzel olabilirmiş

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri