rampage vsVar mıydı?
Everest idare der F/P performans ürünü, bir klavyeye 2000 TL verecek durumum yok. (Benim işimi görüyor yeter banarampage vs
cidden kaliteli ürünlerini beğendiğiniz bir marka yokmu tr de
İşbirliği içindeler ayrı ayrı veya birleşip ürün üretiyorlar.Everest ve rampage aynı marka diye biliyorum güzel ürünleri var f/p olarak tam
ithal ediyorlar çinden diye biliyorum gamepower veya diğer markalar gibiİşbirliği içindeler ayrı ayrı veya birleşip ürün üretiyorlar.
Olabilir.ithal ediyorlar çinden diye biliyorum gamepower veya diğer markalar gibi
Piranha da var (Yerli üretim mi bilmiyorum). Ama bence kaliteli değil.Olabilir.
yokmu böyle kaliteli bir marka ya türkiyeyi globaldede temsil edebilecek geçrketen kaliteli ürün üreten herkes fason üretiyor heraldeRampage Çin'de merdiven altı ürün üretip logo basan ve türk markasıyız diye millete plastik satan marka değil miydi?
a101 markası değilmi oPiranha da var (Yerli üretim mi bilmiyorum). Ama bence kaliteli değil.
Aynen ama internette de var.yokmu böyle kaliteli bir marka ya türkiyeyi globaldede temsil edebilecek geçrketen kaliteli ürün üreten herkes fason üretiyor heralde
a101 markası değilmi o
razador var kulaklıgı ve mouse u baya kalıtelıydı bırkac yıl once kullandım.Siz Türk oyuncu ekipman markalarının kalitesini nasıl değerlendiriyorsunuz? Bu markalardan hangileri daha öne çıkıyor ve kaliteli bulduğunuz markalar hangisi?
?
bunlar gibi kaliteli ve türk markası olan bir markamız vardır belki bilmediğim diye bu konuyu açtım ama türkiye tamamöen uygun fiyatlı ve düşük kalitede ürünler üreten markalar barındırıyor sanırsamTürk markalarını bilmiyorum. Genelde hangi ülkenin olduğuna da bakmıyorum. Bilinen markalar genelde, hyperx, logitech, steel series, razer
Ülke ekonomisine göre yapıyorlar. Dünya çapında bilinen markalar gibi gelişmek zor olacaktır. Bu işleri yapmak için sermaye de lazım. Bu işlere kimse yanaşmıyor sanırım.bunlar gibi kaliteli ve türk markası olan bir markamız vardır belki bilmediğim diye bu konuyu açtım ama türkiye tamamöen uygun fiyatlı ve düşük kalitede ürünler üreten markalar barındırıyor sanırsam
doğru kimsenin bir klavyeye verecek 1-2-3bintl si yok ama bence olsa güzel olabilirmişÜlke ekonomisine göre yapıyorlar. Dünya çapında bilinen markalar gibi gelişmek zor olacaktır. Bu işleri yapmak için sermaye de lazım. Bu işlere kimse yanaşmıyor sanırım.