Ne zaman aktif olur acaba , bir bilginiz varmı?Bende turknet gigafiber kullanıyorum muazzam bişey gerçekten hem gigafiber hemde türk Telekom fiber altyapısı var
En net bilgiyi türknetin kendisi verir hocamNe zaman aktif olur acaba , bir bilginiz varmı?
Türk Telekom sitesinden de baktım, altyapı desteklediği yazıyordu.TT altyapısındaysan ve altyapı sıkıntısı varsa Türknet'e geçmenin sıkıntıyı çözeceğini sanmıyorum.
Hocam zaten türknet gelmiş. Türk telekomla işiniz yok şu anTürk Telekom sitesinden de baktım, altyapı desteklediği yazıyordu.
ben ekimde 200 ödedimHayırlı olsun bende 2 yıldır bekliyorum da ses seda yok güya gelecekler hala planlamada.
Yazın 90 lira ödediydim artmıştır.
Hocam zaten türknet gelmiş. Türk telekomla işiniz yok şu an
Hocam şimdi baktım da , başka operatörden geçişte kurulum ücretsiz yazıyor.ben ekimde 200 ödedim
Kutu konduktan 1 hafta 10 gün içinde olur diye tahmin ediyorumNe zaman aktif olur acaba , bir bilginiz varmı?
Peki , teşekkürler iyi akşamlar.Kutu konduktan 1 hafta 10 gün içinde olur diye tahmin ediyorum
Farklı bir yorum olacak ama bence Milenicom a geçmeni öneririm daha sağlıklı bir firma bence türknete göre ama memnun olmayanlar da var tabiHayırlı geceler dostlarım , şuan türk Telekom kullanmaktayım lakin hızdan pek memnun olamıyorum. Türknete geçeceğim lakin pek bir bilgim yok açıkçası bu konularda , geçiş yaparken neler yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Hemen geçemem büyük ihtimalle , türknet kullanan arkadaşlarım çok önerdi. Milenicom ilk defa duydum o yüzden çok sıcak yaklaşamıyorum.Farklı bir yorum olacak ama bence Milenicom a geçmeni öneririm daha sağlıklı bir firma bence türknete göre ama memnun olmayanlar da var tabi
Kendimde 4 aydır kullanıyorum. Bir sorun yaşamadımHemen geçemem büyük ihtimalle , türknet kullanan arkadaşlarım çok önerdi. Milenicom ilk defa duydum o yüzden çok sıcak yaklaşamıyorum.
Hocam konu biraz fazla uzadı sanki , bütün alternatifleri değerlendirip durumuma göre geçiş sağlayacağım. Yorum yapan herkese teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorumKendimde 4 aydır kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım