Türk Telekom İle Türk Net Arasında Kaldım

qCz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Şuan türk telekom 24 mb internetini kullanıyorum. İnternet hızı yetmemeye başladığı gibi bir günde 50 ile 100 kez arasında internetim kopuyor. Çözüm için gelenler modemde sorun var diyor. Değiştiriyorum yine sorun devam ediyor. Mantıklı fikirlere açığım, teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    1.7 KB · Görüntüleme: 8

erdembyk53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Şuan türk telekom 24 mb internetini kullanıyorum. İnternet hızı yetmemeye başladığı gibi bir günde 50 ile 100 kez arasında internetim kopuyor. Çözüm için gelenler modemde sorun var diyor. Değiştiriyorum yine sorun devam ediyor. Mantıklı fikirlere açığım, teşekkürler.
Geç türknete rahat et ben yıllardır türknet kullanıcısıyım türk telekom bana 16 mbps verebiliriz derken türknet 55 mbps veriyor sitesindeki altyapı sorgulama rakamları genelde doğru oluyor bi bak kaç mbps hız sunuyor sana hem taahhüt olayıda yok bi denemiş olursun memnun kalırsan devam edersin kalmazsan değiştirirsin ama modeminide iyi seçmen lazım ben özellikle ihtiyacıma göre araştırıp kendim aldım biraz tuzlu oldu ama olsun değdiğini düşünüyorum

KS

qCz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Geç türknete rahat et ben yıllardır türknet kullanıcısıyım türk telekom bana 16 mbps verebiliriz derken türknet 55 mbps veriyor sitesindeki altyapı sorgulama rakamları genelde doğru oluyor bi bak kaç mbps hız sunuyor sana hem taahhüt olayıda yok bi denemiş olursun memnun kalırsan devam edersin kalmazsan değiştirirsin ama modeminide iyi seçmen lazım ben özellikle ihtiyacıma göre araştırıp kendim aldım biraz tuzlu oldu ama olsun değdiğini düşünüyorum
Modem alırken neye bakmak gerek peki ? 50 ile 100 arasında hız düşünüyorum. Ne önerirsin ?

erdembyk53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Modem alırken neye bakmak gerek peki ? 50 ile 100 arasında hız düşünüyorum. Ne önerirsin ?
Ben daha çok kullanıcı sayısına göre araştırdım aile apartmanında oturuyorum yeri geliyor 10 tane cihazın modeme bağlı oldugunu görmüşlüğüm var eski modemde bu rakamın yarısına ulastımı pert ekstra olarak artık şimdi çoğu modemlerde var ama 5ghz olmasına stabil çalışmadına ve kapsama alanına dikkat ettim ben tp link vr900 modelini kullanıyorum ama şuan bi modeme ihtiyaç duysam tp link archer vr2100 modelini alırdım

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Selamlar,
TurkNet'e geçmeyi düşünürsen aşağıda imzamda yer alan referans kodunu kullanırsanız karşılıklı olarak faturalarımızda indirim kazanmış oluruz. Modem seçimi konusunda ise TurkNet'in kendi verdiği modemi ( şuan marka modeli hatırlamıyorum ) kullanan arkadaşım var. Gayet memnun ve sorun yaşamıyor. Ben kendi eski modemimi kullanıyorum. Bir sorun çıkartmadığı için değiştirmeyi düşünmüyorum.

trntrkmn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
bende türk telekom kullanıyorum.Hızımda 24 mb girecek ayın 15 de tahhattüt bitiyor.Aynı hızda 180 tl ile devam et diye durmadan arıyorlar.Türk net 170 tl ye 70 mb hız veririz dediler.2-3 sonra başvuruyu yapacam türk nete

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri