- Tepki
- 0
Arkadaşlar başıma şöyle bir olay geldi bilgi sahibi bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Şimdi biz 50megabit Türk Telekom internet kullanıyoruz. bunu 100'e çıkarmıştık ve 100 olarak kullanmaya başladıktan yaklaşık bir 7 8 saat sonra internette kopma yaşandı geri gelmedi. Teknik servisten arkadaşlar geldiğinde bize dedi ki biz size 100 versek bile binanızdaki kablo sıkıntı çıkarıyor gibisinden bir cümle kurdu 50Megabit'e geri indirdiler ve sorun çözülmüştü. Ben buradaki sorunun neden kaynaklandığını öğrenmek istiyorum.
Ek olarak 1 ay sonra Türk Telekom taahhüdüm bitecek TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Modemim Türk Telekom VDSL modem, bazı yerlerde okuduğuma göre TurkNet Türk Telekom VDSL modemleri iade etmemizi istiyormuş o tarz makeleler vardı. Ben şimdi TurkNet'e geçmek istesem işleyiş nasıl olacak bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca TurkNet'e geçersem gene bu 100Mbps oldugu için Türk Telekom'da yaşadığım problemi yaşar mıyım? Sağ olun.
Altaypim VDSL 97mbps'e kadar destekliyor. Fiber,Gigafiber yok.
Ek olarak 1 ay sonra Türk Telekom taahhüdüm bitecek TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Modemim Türk Telekom VDSL modem, bazı yerlerde okuduğuma göre TurkNet Türk Telekom VDSL modemleri iade etmemizi istiyormuş o tarz makeleler vardı. Ben şimdi TurkNet'e geçmek istesem işleyiş nasıl olacak bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca TurkNet'e geçersem gene bu 100Mbps oldugu için Türk Telekom'da yaşadığım problemi yaşar mıyım? Sağ olun.
Altaypim VDSL 97mbps'e kadar destekliyor. Fiber,Gigafiber yok.