Soru Türk Yapımı Oyunlar Arasında En Çok Hangisi İyiydi.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Para olmadan işin ucu dönmez ama buda çok abartıydı
:/
ZulaTuber olarak emek verenler vardı ama bir çoğu o dönemler fazla kitlesi olduğu için reklam için oynadı, gerçekten emek verenler bildiğin kumlu araziden taşları tek tek çıkartır gibi çıkarttı saklambaç vs falan tabii aynı dönemler cs'de aynı işler yapılıyordu ama yine ayakta tutunmaya çalıştılar.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Merhaba Arkadaşlar,

Herkesin bildiği üzere Türk yapımı oyunlar da milletçe göğsümüzü kabartan bazı şirketler var bunlardan biri de Far Cry oyunu Crytek tarafından geliştirilen, bir oyundu tabi bu doğru mu? yoksa yalan mi? Bilmiyorum internette gördüğüm kadarı ile Crytek 3 Türk kardeş olarak açılan bir şirketmiş.

Çok uzattım konuyu gene gençler ben '' Oynadığın En Çok Beğendiğiniz Türk Yapımı Oyun Nedir? ''

Benim;
Mount & Blade
Crytek olayı doğru ama oyun motorunu kullandılar onlar yapmadı Crysis oyununu Crytek yaptı ama Crytek türk şirketi değil sadece dediğiniz gibi 3 türk kardeş in kurduğu bir şirket.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhaba Arkadaşlar,

Herkesin bildiği üzere Türk yapımı oyunlar da milletçe göğsümüzü kabartan bazı şirketler var bunlardan biri de Far Cry oyunu Crytek tarafından geliştirilen, bir oyundu tabi bu doğru mu? yoksa yalan mi? Bilmiyorum internette gördüğüm kadarı ile Crytek 3 Türk kardeş olarak açılan bir şirketmiş.

Çok uzattım konuyu gene gençler ben '' Oynadığın En Çok Beğendiğiniz Türk Yapımı Oyun Nedir? ''

Benim;
Mount & Blade
Rygrand daha cıkmadı ama cıkıcak insallah

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri