Türkçe Yama Indirebileceğim Güvenli Site Önerisi.

Meranusa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Güzel bir sistem topladım fakat oyunların çoğu ingilizce ve bu heves kaçıran bir şey. Türkçe yama indirip oyunun dibine vurmak istiyorum ama virüs yerim diye de korkuyorum. Bana önerebileceğiniz güvenli türkçe yama sitesi var mı?

MveA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
66
Forumu kirletmemek adına birden fazla konu açmanıza gerek yok. Oyunlarda Türkçe yama %99 gönüllülük esasına göre yapılıyor. Dolayısıyla tek bir kaynak ya da devamlılığı olan hiçbir (Cities Skylines dışında ki o da ücretli bir çeviri) proje görmedim ben. Şu site güvenli demekte çok mantıklı değil. Türkçe yamasını aradığınız oyun için kısa bir araştırma yaparak Türkçe yaması olup olmadığını bulabilirsiniz. Güvenlik konusunda ise virüs taraması yapabilirsiniz.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Yıllardır anti-virüs kullanıyorum. 100 tane TR yama indirdiysem en az 2-3 tanesinde virüs buluyor. Bazen bu sayı artabiliyor. Nadir karşılaşılan bir durum ancak siz bir anti-virüs kullanmadığınız taktirde tarayıcıdan dahi virüse maruz kalabilirsiniz. En azından bir internet security tavsiye ederim. Zaten yıllık ücreti 50-100 TL gibi olan uygun fiyatlara kaliteli anti-virüs programları bulunuyor.

Düzenli indirdiğim belli bir site yok. Birden fazla site var. Hatta Anonymous ücretli üyeliğim var. Çünkü yamaları cidden iyi yapıyorlar. Onların yetişemediği yamalara da başka yama yapan bir çok site var ve çoğu zaten ücretsiz.
NOT: Anonymous'un ücretsiz verdiği bazı TR yamaları da var. Programından ücretsiz üyeliğini alıp indirebiliyorsunuz.
Diğer kullandığım bazı siteler:
Gameolog.net
Sinnerclownceviri.com
Turkce-yama.com

Ancak dediğim gibi anti-virüs ara sıra bu sitelerden dahi virüslü dosya tespit ediyor ve onları siliyor. Dikkat edin virüs istemiyorsanız antivirüs kullanmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
ben fazla çeviri programları kullanmayı sağlıklı bulmuyorum mesela Anonymous çevirde trojen bulundu ondan tavsiye ingilizce öğrenmek daha sağlıklı :)

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
En temiz yamayı " oyun çeviri" yapıyor piyasadaki tüm oyunların çevirisi neredeyse onların onlardan indirmenizi öneririm

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri