Turkcell Alt Yapı Getiriyormu?

Emree

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
Merhaba dostlar geçenlerde babamlarla otururken bir arkadaşı sokağınızda alt yapı olmasına gerek yok arayıp başvuru yapınca evinize alt yapı yani fiber getiriyorlar dedi.
Bu ne kadar doğru ben turkcelli arasam evime alt yapı gelirmi?
(Vdsl 50 mbps var ama boş port yok bende ortak kullanımdan çıkacağım ve en az 50 mbps internete ihtiyacım var.)

semih328

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Daha önce Turkcell de çalıştım.Tek kişinin isteği üzerine o sokağa fiber gelmiyor.Öncelikle çok fazla talep var ise ve proje güzergahında ise işi hızlandırırlar.Harici olarak sokakta fiber olupta binanızda yok ise arayıp talep edince altyapı uzmanları gelip bina yönetiminden izin alır.İzin verildiği takdir de kısa sürede binanıza altyapı çekilir

KS

Emree

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
Daha önce Turkcell de çalıştım.Tek kişinin isteği üzerine o sokağa fiber gelmiyor.Öncelikle çok fazla talep var ise ve proje güzergahında ise işi hızlandırırlar.Harici olarak sokakta fiber olupta binanızda yok ise arayıp talep edince altyapı uzmanları gelip bina yönetiminden izin alır.İzin verildiği takdir de kısa sürede binanıza altyapı çekilir
benim sokağım da sadece 1 adet kutu var ve onunda kablo hattı çekilmediğini gördüm yağmurlu günde gelip kutuyu koyup fotoğraf çekip gittiler.
Benim sokağım hariç üst alt mahallemin hepsinde var bende nasıl olacak?

semih328

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Oturduğun bölgeye bakan Turkcell fiber bayisi gelip yapıyor.O bayi ile iletişime geçip bilgi alabilirsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri