Soru Twinmos Markası Ram Ve M2Ssd Sizce Nasıl

Tuthars

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hazır bir sistem alacam içindeki ram ve m2 ssd markası Twinmos ben ilk defa duydum merak ettim nasıl performans sıkıntısı yaşar mıyım diye sormak istedim şimdiden cevap veren herkese teşekkürler

FortuneHunter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
TwinMOS, aslında piyasada yeni bir marka değil, yıllardır çeşitli bölgelerde bellek ve depolama ürünleri üretiyor. Türkiye pazarına son dönemde daha aktif girdiler.

forumçatlatan048

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
TwinMOS, aslında piyasada yeni bir marka değil, yıllardır çeşitli bölgelerde bellek ve depolama ürünleri üretiyor. Türkiye pazarına son dönemde daha aktif girdiler.

Bu markayı biliyorum ama yeni modellerinin kalitesi düşmüş söylentisi var. Genede söylentilere kanmamakta fayda var. Fiyat performans sistemlerde kullanılırmı hocam?

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
hazır bir sistem alacam içindeki ram ve m2 ssd markası Twinmos ben ilk defa duydum merak ettim nasıl performans sıkıntısı yaşar mıyım diye sormak istedim şimdiden cevap veren herkese teşekkürler
Hocam twinmos sağlam markadır ama modelden modele kalitesi değişir,modelleri nedir?

K1dot

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
sistem linkini atarmısınız markada bir sorun yaratmaz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri