Twisted Mind 4K

KeremWalker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar herkese merhaba twisted mind 28 inc ve 31 inc monitör var 4k 144 hz fiyati uygun güzel görünüyor ama aklıma takılan fazla alan kişi görmedim bir kaç kişi memnun yorumlarda gezindim aklıma takıldı sizce nasıldır ürün linki bırakıyorum bi göz atın ve Taner abi bu monitör için inceleme yaparsan sevinirim :)

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Arkadaşlar herkese merhaba twisted mind 28 inc ve 31 inc monitör var 4k 144 hz fiyati uygun güzel görünüyor ama aklıma takılan fazla alan kişi görmedim bir kaç kişi memnun yorumlarda gezindim aklıma takıldı sizce nasıldır ürün linki bırakıyorum bi göz atın ve Taner abi bu monitör için inceleme yaparsan sevinirim :)

Marketin birine bile gelmişti bu marka ben olsa güvenip almam. 12 K vermişken daha iyi bir şey alırım.

version96

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Him biliyorsunuz 4k 144 hz 16 16 binden başlıyor bu işe fiyat performans bilmiyorum değişik ya hocam piyasa karışık ciddeb
Dostum ucuz etin yahnisi olmaz bunu asla unutma. 2500 TL'ye kazık gibi oyuncu koltuğu aldım ucuz diye 😅 eğer 5000 TL verseydim çok daha rahat olanını alacaktım. Bence alma.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Arap markası. Canlı bomba gibiler yani :D
Çok dandik bir marka fiyatındanda anlaşılır zaten. Asla önermem.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri