Twitch Stream FPS atlama sorunu

9ecution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, ben Twitch platformunda yayın yapıyorum. Fakat internet hızı değerlerim ve sistemim şöyle olmasına rağmen:
GDVo2Z.png
[/url][/img]
MSI NVIDIA GeForce GTX 1080 TI GAMING X 11G
MSI Intel 1151 Socket Z370 Chipset Tomahawk D4 ATX Motherboard
Samsung 970 EVO 500 GB
Intel 8th Gen Core i7-8700K
G.Skill Sniper Main X K2 Module (2 x 8GB DDR4)

Çok fazla frame drop yiyorum. OBS'te kullandığım ayarlar ise şunlar;
yqQLoj.jpg
[/url][/img]

WD5198.jpg
[/url][/img]
RDMo9R.jpg
[/url][/img]

[size=small]Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Hatta anlayan bi abimiz, kardeşimiz varsa Teamviewer üzerinden destek olabilirse çok iyi olur. İyi günler. :angel: :angel: [/size]

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Anladım hocam sisteminizde şuanlık bir problem göremiyorum.Kaspersky yükleyip bir virüs taraması yapabilirmisiniz ? Driver booster programınıda indirip sisteminizdeki eksik driverları güncelleyin.....

KS

9ecution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Anladım hocam sisteminizde şuanlık bir problem göremiyorum.Kaspersky yükleyip bir virüs taraması yapabilirmisiniz ? Driver booster programınıda indirip sisteminizdeki eksik driverları güncelleyin.....

çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için, fakat bi sonuca varamadım bu işlerden anlıyorsanız bana discord üzerinden yardımcı olabilme şansınız var mı acaba

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
9ecution' Alıntı:
Enes Değirmenci' Alıntı:

çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için, fakat bi sonuca varamadım bu işlerden anlıyorsanız bana discord üzerinden yardımcı olabilme şansınız var mı acaba

maalesef forum dışında yardımcı olamıyoruz.....

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri