Soru Twitch Vergi Sistemi

TaeseRVx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Twitch vergi sistemini tam anlamadım yeni kanalım için vergi olayını yapmam gerekiyormu yoksa belli gereksinimlerimi var tam olarak bilen birisi açıklarsa sevinirim teşekkürler

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
Hacı kanalı açtığında zaten onaylı tiki alana kadar reklamdan vs.. para kazanamayacaksın onunda olması için hevesini kırmak gibi olmasın yükselmen lazım buda zaman alır o seviyeye eriştiğinde bunları zaten çevrendekilerden kolaylıkla öğrenirsin diye düşünüyorum

KS

TaeseRVx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hacı kanalı açtığında zaten onaylı tiki alana kadar reklamdan vs.. para kazanamayacaksın onunda olması için hevesini kırmak gibi olmasın yükselmen lazım buda zaman alır o seviyeye eriştiğinde bunları zaten çevrendekilerden kolaylıkla öğrenirsin diye düşünüyorum
teşekkür ederim zaten gelir için açmıyorum eğlencesine kazanmışım kazanmamışım sorun değil ama vergi durumu ciddi durum olduğu için soru işareti oluşturdu sadece diyelim

bu konuyu zamanı gelince öğrenmeye çalışacağım vakit ayırdığınız için sağolun :)

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
teşekkür ederim zaten gelir için açmıyorum eğlencesine kazanmışım kazanmamışım sorun değil ama vergi durumu ciddi durum olduğu için soru işareti oluşturdu sadece diyelim

bu konuyu zamanı gelince öğrenmeye çalışacağım vakit ayırdığınız için sağolun :)
yok ben şey için dedim başta gelir olmayacağı için olmayan gelirin vergiside olmaz diye :D çünkü zamanında bende denedim bir şeyler orada n biliyom

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri