Twitch Yayınlarında Ring Light

noadaffy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar,

Twitch'den yayınlara başladım akşamları odanın ışığını kapatıyorum yoksa gözlerim kan çanağına dönüyor rahatsız ediyor.

Bunun için Yayınlarda Ring light kullanmayı düşünüyorum yanlız Elgato gibi markalı şeyler gereksiz pahalı olduğunu düşünmekteyim bu sebeple oem markalar ilgimi çekiyor.

Kullanıp bu iyi rahatsızda etmez ışığı güzel kalitesi güzel diyebilceğiniz birşey varmıdır örneği alta bırakıyorum selamlar...

RİNG LİGHT ÖRNEK

Moderatörün son düzenlenenleri:

MAO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
Odanın ışığını kapatmak karanlıkta oynamak daha çok rahatsız eder gözlerinizi, ortamda sarı yada gün ışığı tonlarında loş ışık daha rahat ettirir. Bunun için rgb e27 ampullerden kullanabilirsiniz ucuz 2 tane masa lambası yada abajur ile ortama ılık bi ışık sağlayabilirsiniz. Ring light içinde o parayı vermek yerine daha ucuz olanlarından alıp yine gün ışığı modunda ortam ışığına destek sağlayabilirsiniz.

KS

noadaffy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aynen hocam dediğin gibi son 1 haftadır kan canağı oldu evdeki avize e14 destekliyor e14 bir bakayım olmadı Rbg renk tonu acısından önemli galiba ancak suan fiyatlarına bakılırsa 1 tane e14 100 lira civarında bana bundan 3 tane lazım desek avize 6 destekliyor bilemedim cok aydınlatırmı vs

MAO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
Kameralı yayın için yüzünüze aydınlatma mı istiyorsunuz yoksa sadece göz konforu için ambiyans aydınlatması mı

KS

noadaffy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hem yüz aydınlatma hemde Gözler için

KS

noadaffy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki