Twitter'da ekran titreme ve yanıp sönme sorunu

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim sorun monitörde de olmayabilir. Dell G2422HS almıştım zaten geleli 1 hafta olmamıştır. Her şeyinden memnunum hiçbir problemi yok, oyunda vs. olsun gayet memnun ediyor. Ama şöyle bir sıkıntı var ki twitterda ekran yanıp yanıp sönüyor gibi oluyor ara sıra. Tam anlayamadım ama sanırım videoları açarken oluyor. Aynı şekilde videoların üzerinde mouse gezdirince videolar titriyor. Mouse'u sabit bırakınca titreme geçiyor. Tüm videolarda da olmuyor ara sıra oluyor. Sorun sitede mi tarayıcıda mı yoksa monitörde mi anlamadım ama bu olay beni ciddi şekilde rahatsız etmeye başladı. Twitter hariç başka hiçbir yerde bu tarz bi sorun yaşamadım. Video çektim boyutu büyük olduğu için yandexe ekliyorum aşağıdan bakabilirsiniz

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Elon Musk yüzündendir hocam.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Hocam cidden çok fena tilt olmaya başladım sorun monitördeyse değişime gönderecem ama sanmıyorum çünkü başka hiçbir yerde olmuyor.
Hocam uygulama yüzünden etki olurda, site yüzünden nadir denk geldim. Koyu tema belki tetikliyordur. Koyu tema kapalıykende yapıyor mu?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Elon Musk geldi geleli bir sürü saçma sapan sorunlar oldu buda onlardan biridir bence. Eğer twitter den başka sitede olmuyorsa Monitörde sorun yoktur bence.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
evet hocam az önce denedim, beyaz temada da yapıyor.
Hocam facebook varsa orada da dener misiniz. Video akışı ve çoklu işlem olan sayfalar mı acaba yapıyor denemek için. Bir ihtimal şakayla söylediğimiz yazılımcıların bir şeyler twitter içinde bozmasıda olabilir.

KS

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Hocam facebook varsa orada da dener misiniz. Video akışı ve çoklu işlem olan sayfalar mı acaba yapıyor denemek için. Bir ihtimal şakayla söylediğimiz yazılımcıların bir şeyler twitter içinde bozmasıda olabilir.
Facebook'ta hiçbir sorun yok hocam. Dediğim gibi sadece twitterda sorun. Mouse'u video üzerinde hareket ettirince video hafifçe titriyor, ara sıra da titremeyle beraber ekran yanıp sönüyor videodaki gibi.

KS

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
KS

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Hocam monitör dışında ekran kartıda olabilir. Televizyona takıp dener misiniz.
Hocam şimdi fark ettim de 120Hz ve altında yanıp sönme olmuyor. 144Hz ve 165Hz'de oluyor sadece. Sanırım monitörle alakalı.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Hocam şimdi fark ettim de 120Hz ve altında yanıp sönme olmuyor. 144Hz ve 165Hz'de oluyor sadece. Sanırım monitörle alakalı.
Dediğiniz de mümkündür. Ekran kartı da desteklerken sorun çıkarma ihtimali var. Televizyon ya da başka yüksek hz vereb ekranda denerseniz daha sağlıklı sonuç elde edebiliriz. Mümkün olduğı kadar deneyim sorunu tahminden denemeyle kesine getirmek şüphe bırakmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri