Ben de denedim kart bilgi yeri açılmıyor donuyor. Sitede bir sorun olabilir. Sistem havasıysa bir süre sonra düzelir. Alırken indirim kodu HOLUDAY22 kulanmayı unutmayınız.Ubisoftta oyun almak istiyordum fakat ödeme seçeneği ekleyemiyorum. Ne yapmalıyım yardımcı olabilecek var mı ?
Uygulamadanda olmuyor sistem hatası olmama ihtimali olabilir miBen de denedim kart bilgi yeri açılmıyor donuyor. Sitede bir sorun olabilir. Sistem havasıysa bir süre sonra düzelir. Alırken indirim kodu HOLUDAY22 kulanmayı unutmayınız.
Sistem hatası dediğim onlardan kaynaklı ödeme sistemi hatası. Ben de denedim kart bilgisi girecek yer açılmıyor. Ödemeye devam dediğiniz zaman hata veriyor. Uygulama ve mobilden denedim. Sorun sizden kaynalık değil.Uygulamadanda olmuyor sistem hatası olmama ihtimali olabilir mi
Yardımınız için teşekkürlerSistem hatası dediğim onlardan kaynaklı ödeme sistemi hatası. Ben de denedim kart bilgisi girecek yer açılmıyor. Ödemeye devam dediğiniz zaman hata veriyor. Uygulama ve mobilden denedim. Soeun sizden kaynalık değil.