Ücretsiz Antivirüs Programı Önerisi

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Selam Arkadaşlar,

bilgisayarla tanıştığımdan beri yemediğim virüs kalmadı. Ama bunlar dikkatsizlikten değil, hep merakımdandı. Bu sabah da internetten birkaç tane mp4 dosyası indirdim. Normalde virüs totalden tarama yapardım ama 650mb geçtiği için yapamadım. Psikiojik olarak virüs bulaştığını düşünüyorum. Ücretsiz öneri yapar mısınız? Kaspersky üyeliğim vardı ama indirilmiyor. Sadece bir test yapıp geri sileceğim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Aboxbtr

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
Arkadaşlar bilgisayarla tanıştığımdan beri yemediğim virüs kalmadı. Ama bunlar dikkatsizlikten değil, hep merakımdandı. Bu sabah da internetten birkaç tane mp4 dosyası indirdim. Normalde virüs totalden tarama yapardım ama 650mb geçtiği için yapamadım. Psikiojik olarak virüs bulaştığını düşünüyorum. Ücretsiz öneri yapar mısınız? Kaspersky üyeliğim vardı ama indirilmiyor. Sadece bir test yapıp geri sileceğim.
malwarebytes 14 gün ücretsiz kullanımı var

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
İlk öne ESET yükledim, tarama yaptım. Kötü bir sonuç çıkmadı. Şimdi de kaspersky indirdim onunla derin bir arama yapıyorum. Sanırım bilgisayarımda virüs yok, ben kendi kafamda kuruyorum.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
İlk öne ESET yükledim, tarama yaptım. Kötü bir sonuç çıkmadı. Şimdi de kaspersky indirdim onunla derin bir arama yapıyorum. Sanırım bilgisayarımda virüs yok, ben kendi kafamda kuruyorum.
Böyle uğraşmak yerine apponfly gibi sitelerde oturum açıp akabinde sanal windows içinde denesen kolay olmaz mı kankam?

• Beğen
Reactions: XXL
KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Böyle uğraşmak yerine apponfly gibi sitelerde oturum açıp akabinde sanal windows içinde denesen kolay olmaz mı kankam?
Yaptığım işi tam yapmak istiyorum ondan dolayı iki farklı antivirüs programında tam arama yaptım, bir sorun çıkmadı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri