Öneri Ucuz Yollu Bilgisayar Toplamak Istiyorum.

Syngenta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
İşlemci
İ5 6500
Ekran Kartı
Yok
Hocam msi z170A pro anakart ve i5 6500 işlemci var buna ekran kartı olarak ne taksam takır takır çalışır. İkinci el pc toplamam gerekiyor ama en ucuzundan valorant cs gibi oyunları açması lazım psu vs var. Anakart ile işlemci buldum ucuz yollu ekran kartı rx570 uyar mı yardımcı olursanız sevinirim.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Hocam msi z170A pro anakart ve i5 6500 işlemci var buna ekran kartı olarak ne taksam takır takır çalışır. İkinci el pc toplamam gerekiyor ama en ucuzundan valorant cs gibi oyunları açması lazım psu vs var. Anakart ile işlemci buldum ucuz yollu ekran kartı rx570 uyar mı yardımcı olursanız sevinirim.
Bu islemci ile guncel oyunlari duzgun oynuyamazsin. Bence ekran karti yerine am4 platforuma yonel elindekileri satio

DCComicsBatman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam işte yetmez bütçe çok sıkıntı benim. Cs valo 70-80 fps alsa okeyim. Rx570 in testlerine baktım ama çokta bilemedim alır mıyım bu kadar fps sizce
A
Bu islemci ile guncel oyunlari duzgun oynuyamazsin. Bence ekran karti yerine am4 platforuma yonel elindekileri satio
Hocam Genel Olarak Yönelin Mi Dediniz

Hocam işte yetmez bütçe çok sıkıntı benim. Cs valo 70-80 fps alsa okeyim. Rx570 in testlerine baktım ama çokta bilemedim alır mıyım bu kadar fps sizce
Az Çok O Aralarda Olur

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Yani az cok oyle birsey alirsiniz raminiz 8 de drop yersiniz surekli

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
Intel i5 6500 + RX 580 8Gb

valorant testide var. ortalama fps beklentini aşar ama stuttering (takılma-kekeleme v.s. denebilir) var.

rx 570 o işlemciyle olmaz diyemiyorum ama en azından 8 gb olmalı. birde bu kartı 2nci el almaya kalkarsan mining çıkması olmamasına dikkat etmelisin. mining çıkması olarak iş görür durumda olsa bile vbiosu modlanmış olma ihtimali yüksek buda mining dışı kullanımda negatif durumlara neden olabiliyor.

gtx 1060 6gb ta tercih edilebilir. hem 2nci elde mining çıkması olma ihtimali daha az.

i5 6500 + GTX 1060 6GB ( valorant 14.10 da )

%1 fps değerleri gözükmüyor ama oyunda stuttering hali pek görmedim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri