Beşiktaş-Malmo
Galatasaray-Tottenham
Fenerbahçe-AZ Alkmaar
Galatasaray-Tottenham
Fenerbahçe-AZ Alkmaar
Sadece tek maç olarak bakma, Tottenham için yani diğer maçlar da var.gsninki zor sadece sanki
Bana göre:Beşiktaş-Malmo
Galatasaray-Tottenham
Fenerbahçe-AZ Alkmaar
Tottenham Alır bana göre ya, sıkıntı takım o Alkmaar da Hollanda takımı olduğu için o da biraz sıkıntı ama inşallah tüm Türkiye temsilcileri kazanır.Bana göre:
Beşiktaş - Malmö / Malmö kazanır
Galatasaray - Tottenham / Galatasaray kazanır
Fenerbahçe - AZ Alkmaar / Beraberlik
(Ancak ülke puanı için umarım tüm temsilciler kazanır)
İnşallah, kaybetmez ama berabere bitse bile iyi olur Galatasaray için.GS hariç digerleri alır
Keşke fenerbahçe de kazansaydı. Ancak Avrupa maçlarında işler farklı yürüyor. Önümüzdeki maçlarda kurtarırlar umarım.GS hariç digerleri alır
Açıkcası ben Galatasaraydan emindim, Türkiye liginin çok üstünde futbol oynuyorlar. Ben beraberliği Fenerbahçe için dilemiştim. Ligde iyi gitmiyorlar. Zira AZ Alkmaar da çok başarılı bir takım değil bu yıl için. Beraberlik en olası durum görünüyordu. Yine de birşeyler denediler, kötü futbol oynamadılar. Ama yenilgi kötü oldu. Bir dahaki maçlarda toparlarlar umarım. Beşiktaş ise beni çok mutlu etti.İnşallah, kaybetmez ama berabere bitse bile iyi olur Galatasaray için.
Daha 4 maç daha var, sorun yok Başakşehir bile 2-2 kaldı bir de, ligde kötü gitti halde.Keşke fenerbahçe de kazansaydı. Ancak Avrupa maçlarında işler farklı yürüyor. Önümüzdeki maçlarda kurtarırlar umarım.
Açıkcası ben Galatasaraydan emindim, Türkiye liginin çok üstünde futbol oynuyorlar. Ben beraberliği Fenerbahçe için dilemiştim. Ligde iyi gitmiyorlar. Zira AZ Alkmaar da çok başarılı bir takım değil bu yıl için. Beraberlik en olası durum görünüyordu. Yine de birşeyler denediler, kötü futbol oynamadılar. Ama yenilgi kötü oldu. Bir dahaki maçlarda toparlarlar umarım. Beşiktaş ise beni çok mutlu etti.