Uefa'da Sizce Maçları Kazanır Mıyız?

Başarılı Olurlar

• Evet

Kullanılan: 3 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
204
Beşiktaş-Malmo
Galatasaray-Tottenham
Fenerbahçe-AZ Alkmaar
Bana göre:

Beşiktaş - Malmö / Malmö kazanır
Galatasaray - Tottenham / Galatasaray kazanır
Fenerbahçe - AZ Alkmaar / Beraberlik

(Ancak ülke puanı için umarım tüm temsilciler kazanır)

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,234
Bana göre:

Beşiktaş - Malmö / Malmö kazanır
Galatasaray - Tottenham / Galatasaray kazanır
Fenerbahçe - AZ Alkmaar / Beraberlik

(Ancak ülke puanı için umarım tüm temsilciler kazanır)
Tottenham Alır bana göre ya, sıkıntı takım o Alkmaar da Hollanda takımı olduğu için o da biraz sıkıntı ama inşallah tüm Türkiye temsilcileri kazanır.

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
204
GS hariç digerleri alır
Keşke fenerbahçe de kazansaydı. Ancak Avrupa maçlarında işler farklı yürüyor. Önümüzdeki maçlarda kurtarırlar umarım.

İnşallah, kaybetmez ama berabere bitse bile iyi olur Galatasaray için.
Açıkcası ben Galatasaraydan emindim, Türkiye liginin çok üstünde futbol oynuyorlar. Ben beraberliği Fenerbahçe için dilemiştim. Ligde iyi gitmiyorlar. Zira AZ Alkmaar da çok başarılı bir takım değil bu yıl için. Beraberlik en olası durum görünüyordu. Yine de birşeyler denediler, kötü futbol oynamadılar. Ama yenilgi kötü oldu. Bir dahaki maçlarda toparlarlar umarım. Beşiktaş ise beni çok mutlu etti.

Son düzenleme:
KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,234
Keşke fenerbahçe de kazansaydı. Ancak Avrupa maçlarında işler farklı yürüyor. Önümüzdeki maçlarda kurtarırlar umarım.

Açıkcası ben Galatasaraydan emindim, Türkiye liginin çok üstünde futbol oynuyorlar. Ben beraberliği Fenerbahçe için dilemiştim. Ligde iyi gitmiyorlar. Zira AZ Alkmaar da çok başarılı bir takım değil bu yıl için. Beraberlik en olası durum görünüyordu. Yine de birşeyler denediler, kötü futbol oynamadılar. Ama yenilgi kötü oldu. Bir dahaki maçlarda toparlarlar umarım. Beşiktaş ise beni çok mutlu etti.
Daha 4 maç daha var, sorun yok Başakşehir bile 2-2 kaldı bir de, ligde kötü gitti halde.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri