Üniversite için iki laptop modeli arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim. Beni uzun vadede götürebilecek olan hangisi?
1Üniversite için iki laptop modeli arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim. Beni uzun vadede götürebilecek olan hangisi?
techmind a güvenemedim hocam uluslararası cihaz sattıkları için 1 yıllık garantisi var açıkçası o kadar para verince pek o işe girmek istemedim![]()
Asus ROG Zephyrus G15 GA503QS-BS96Q • Fiyat ve Özellikler
Asus ROG ZEPHYRUS G15 GA503QS-BS96Q – AMD Ryzen™ 9 5900HS – 15,6 inç WQHD 165 Hz – 16GB DDR4 RAM – 1 TB M.2 SSD – RTX™ 3080 8GB GDDR6 100W – Windows 10www.techmindbilisim.com
ben de başta 1 diye düşünüyordum ama ram mhz si ,işlemcisi, 2 de mux switch olup 1 de olmaması gibi özellikler kafamı kurcaladı açıkçası
İlkiÜniversite için iki laptop modeli arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim. Beni uzun vadede götürebilecek olan hangisi?
1.tercihim olurdu benimde kesinlikle dizüstü pc olarak bu kadar bütçe ayırabilecek herkese Asus rog strix önerebilirim bir yakınım bunun 2019 modelini RTX 2060 olanını kullanıyor 70 derece üstüne çıktığı olmuyor ben yakından inceledim deneyimledim çok güzel bu zamana kadar da bir sıkıntı çıkarmadı çok şükürÜniversite için iki laptop modeli arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim. Beni uzun vadede götürebilecek olan hangisi?
ben de öyle düşünüyordum da işlemci,ram mhz leri ve mux switch özlelliği kafamı karıştırdı1.tercihim olurdu benimde kesinlikle dizüstü pc olarak bu kadar bütçe ayırabilecek herkese Asus rog strix önerebilirim bir yakınım bunun 2019 modelini RTX 2060 olanını kullanıyor 70 derece üstüne çıktığı olmuyor ben yakından inceledim deneyimledim çok güzel bu zamana kadar da bir sıkıntı çıkarmadı ço
Ramlerde biri DDR4 diğeri DDR5 o yüzden Mhz değeri daha yüksek diğerinin işlemci olarak 5800h bir üstü 6800h zaten daha güncel bir ürün haliyle burada çok ikisi arasında fark olduğunu düşünmüyorum ama siz kendi arzunuza göre kıyaslayıp artıları eksileri bir kenara yazıp iyice düşünün ona göre karar verin sizin için hangisi ağır basıyorsa ama ben kendim için dersem eğerben de öyle düşünüyordum da işlemci,ram mhz leri ve mux switch özlelliği kafamı karıştırdı
teşekkürler hocam yorumlarınız içinRamlerde biri DDR4 diğeri DDR5 o yüzden Mhz değeri daha yüksek diğerinin işlemci olarak 5800h bir üstü 6800h zaten daha güncel bir ürün haliyle burada çok ikisi arasında fark olduğunu düşünmüyorum ama siz kendi arzunuza göre kıyaslayıp artıları eksileri bir kenara yazıp iyice düşünün ona göre karar verin sizin için hangisi ağır basıyorsa ama ben kendim için dersem eğer
17.3" olması ve RTX 3070 sahip olması beni daha bir cezbetti iki işlemci arasında muazzam fark yok birinin boost 4.4 diğeri boost 4.7 fakat 3060 ile 3070 arasında tabi ki gözle görülebilecek farklar var diğer yandan RAM'ler hakkında kıyaslamaya yapamayacağım çok bilgim yok biri DDR4 olduğu için 3200 mhz diğeri DDR5 4800mhz bu durum farklılığını iyi bilen biri yorum yapsa daha iyi olur![]()