Alirsin satmadigin surece sorun yokArkadaşlar benim telefon ihtiyacım yok çok şükür ama annem ve babamın telefonu çok kötü kendi üstümden onlara telefon alabilir miyim acaba
XIAOMI??hocam türkiyede üretilen/montajlanan en yüksek fiyatlı telefon zaten 11.5k
xıaomı nın bazı modelleri türkiyede montajlanıyorXIAOMI??
Beklemekten başka yapılacak bir şey yok, ama şahsen hiçbir sınırlama, kısıt, pürüz olacağını sanmam.xıaomı nın bazı modelleri türkiyede montajlanıyor
Sadece birine alabilirsin. Ama bir de bir şey görmüştüm. Galiba alınan telefonları öğrenciler kendi üstüne kayıtlı olan hatlarla kullanabiliyormuş. Ama yanlış olabilir. Araştır. Yanlış yönlendirmeyim.Arkadaşlar benim telefon ihtiyacım yok çok şükür ama annem ve babamın telefonu çok kötü kendi üstümden onlara telefon alabilir miyim acaba
Öyle olması çok mantıklı o yüzden yine aile içi alınabilir.Sadece birine alabilirsin. Ama bir de bir şey görmüştüm. Galiba alınan telefonları öğrenciler kendi üstüne kayıtlı olan hatlarla kullanabiliyormuş. Ama yanlış olabilir. Araştır. Yanlış yönlendirmeyim.
Cidden eski vestel venus barbekü özelliği açıyordu pubg oynarkenVestel alırız yerli ve milli hem ateş topu olarak kullanabiliriz kavgada parçalara ayrılan ateş darbesi gibi elemanın yüzüne patlatırız (!)
Yani hattı kendi üstüme açarsam sıkıntı olmaz demiSadece birine alabilirsin. Ama bir de bir şey görmüştüm. Galiba alınan telefonları öğrenciler kendi üstüne kayıtlı olan hatlarla kullanabiliyormuş. Ama yanlış olabilir. Araştır. Yanlış yönlendirmeyim.
Hayır. Sıkıntı çıkmaz.Cidden eski vestel venus barbekü özelliği açıyordu pubg oynarken
Yani hattı kendi üstüme açarsam sıkıntı olmaz demi
hocam türkiye de üretilen telefonları alabileceksin hatta belirli bir tutarda ki telefonlar oalcak maalesef iphone gibi telefonları alamicaksınız bende pek beklemiyordum zaten bu devletin böyle bir şey yapmasınıbeyler yarın 21kya 12 64 alacağım ikinci el alayım mi bekleyim mi bunu sizce yoksa alıyım yasa çıkınca satayım mı bilemedim
Valla eski 10-12 senelik exper tabletim bile daha az ısınır.Cidden eski vestel venus barbekü özelliği açıyordu pubg oynarken
Yerlu ve milli yegenim samsung falan kim biz Türk malı kullanıp gavur icadı iphone parçalayacağızhocam türkiye de üretilen telefonları alabileceksin hatta belirli bir tutarda ki telefonlar oalcak maalesef iphone gibi telefonları alamicaksınız bende pek beklemiyordum zaten bu devletin böyle bir şey yapmasını
Samsung da var ama cok eski modelValla eski 10-12 senelik exper tabletim bile daha az ısınır.
Yerlu ve milli yegenim samsung falan kim biz Türk malı kullanıp gavur icadı iphone parçalayacağız
Telefonlara 3 ay taksit sınırı koyan devlet yarı fiyatına iPhone aldırtacağını mı sanıyordunuzbence şimdi al çünkü sınır 10k nın altında olacak büyük ihtimalle bide duyduğum kadarıyla tr ürünlerinde bu uygulama olacakmış yani vestel gibi markalarda
Şuanlık öyle gibi. Ama bu bilgiler kesin değil. Resmi Gazete'de çıkacak kararı beklemek en mantıklısı.Cidden eski vestel venus barbekü özelliği açıyordu pubg oynarken
Yani hattı kendi üstüme açarsam sıkıntı olmaz demi