Soru Üniversite Öğrencilerine İlk Pc/Telefon Vergi İndirimi Hk.

KS

hhuseyin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Gerçekten hayal kırıklığı. Diyecek bir şey bulamadım ben.

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189
Arkadaşlar benim telefon ihtiyacım yok çok şükür ama annem ve babamın telefonu çok kötü kendi üstümden onlara telefon alabilir miyim acaba

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Arkadaşlar benim telefon ihtiyacım yok çok şükür ama annem ve babamın telefonu çok kötü kendi üstümden onlara telefon alabilir miyim acaba
Sadece birine alabilirsin. Ama bir de bir şey görmüştüm. Galiba alınan telefonları öğrenciler kendi üstüne kayıtlı olan hatlarla kullanabiliyormuş. Ama yanlış olabilir. Araştır. Yanlış yönlendirmeyim.

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Sadece birine alabilirsin. Ama bir de bir şey görmüştüm. Galiba alınan telefonları öğrenciler kendi üstüne kayıtlı olan hatlarla kullanabiliyormuş. Ama yanlış olabilir. Araştır. Yanlış yönlendirmeyim.
Öyle olması çok mantıklı o yüzden yine aile içi alınabilir.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Vestel alırız yerli ve milli hem ateş topu olarak kullanabiliriz kavgada parçalara ayrılan ateş darbesi gibi elemanın yüzüne patlatırız (!)

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189
Vestel alırız yerli ve milli hem ateş topu olarak kullanabiliriz kavgada parçalara ayrılan ateş darbesi gibi elemanın yüzüne patlatırız (!)
Cidden eski vestel venus barbekü özelliği açıyordu pubg oynarken

Yani hattı kendi üstüme açarsam sıkıntı olmaz demi

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329

Yani hattı kendi üstüme açarsam sıkıntı olmaz demi
Hayır. Sıkıntı çıkmaz.

Tabii ki daha kesin bir şey yok, böyle bir şeyin olacağı da tam kesin değil. Bunlar tamamen tahmin, ama yüksek ihtimalle gelir ve kendi üzerinize açarsanız sorun olmaz.

Elweald

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
beyler yarın 21kya 12 64 alacağım ikinci el alayım mi bekleyim mi bunu sizce yoksa alıyım yasa çıkınca satayım mı bilemedim
hocam türkiye de üretilen telefonları alabileceksin hatta belirli bir tutarda ki telefonlar oalcak maalesef iphone gibi telefonları alamicaksınız bende pek beklemiyordum zaten bu devletin böyle bir şey yapmasını

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Valla eski 10-12 senelik exper tabletim bile daha az ısınır.
hocam türkiye de üretilen telefonları alabileceksin hatta belirli bir tutarda ki telefonlar oalcak maalesef iphone gibi telefonları alamicaksınız bende pek beklemiyordum zaten bu devletin böyle bir şey yapmasını
Yerlu ve milli yegenim samsung falan kim biz Türk malı kullanıp gavur icadı iphone parçalayacağız

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
bence şimdi al çünkü sınır 10k nın altında olacak büyük ihtimalle bide duyduğum kadarıyla tr ürünlerinde bu uygulama olacakmış yani vestel gibi markalarda
Telefonlara 3 ay taksit sınırı koyan devlet yarı fiyatına iPhone aldırtacağını mı sanıyordunuz

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Bu adam sosyal medyada dönen çoğu bilginin doğru yada yanlış olduğunu kaynakları ile anlatıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri