Bilgisayarımı bu sene şubat ayında aldım o günden beridir Unreal Engine oyunlarıyla hiçbir sorun yaşamadım. 30 kasımda Squad ve Six Days In Fallujah oyunlarını satın almıştım 20 aralığa kadar bu oyunlarda hiçbir şekilde performans kaybı veya hatayla karşılaşmadım lakin 20 Aralıkta Squad oynamaya başladıktan 15-20 dakika sonra aşağıya fotoğrafını koyacağım hatayı aldım düzelir umuduyla beklemeye karar verdim bu süreçte de Six Days In Fallujaha girdim yine aynı şekilde 15-20 dakika oynadıktan sonra bu oyunda da aynı hatayı aldım o günden beri hatayı almaya devam ediyorum. Ekran kartı driverini silip geri kurdum ayrıyeten eski sürümlere dönemeyi denedim, Asus Armoury Crateden Anakarta dair bütün güncellemeleri yaptım, Oyun ve bilgisayar dosyalarını doğruladım, Windows güncellemelerini kontrol ettim, belki ekran kartında sorun vardır diyip Furmark testi yaptım min 45 max 71 çıktı (ekran kartımda sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü diğer oyunlarda bir sorun çıkarmıyor), Virüs programını kapatıp oynamayı denedim ama ne yaparsam yapayım aynı hatayı almaya devam ediyorum. Acaba bu hatayla daha önceden karşılaşan biri var mı?
Sistem Özelliklerim :
Geforce RTX 4070
Ryzen 5 7500F
Corsair Vengeance 2x8 5200mhz
Asus Tuf Gaming A620M-Plus
HighPower Element 750W 80+Bronze
Kingston Nvme M2 SSD 1TB
Six Days In Fallujahda da aynı hatayı veriyor.
Sistem Özelliklerim :
Geforce RTX 4070
Ryzen 5 7500F
Corsair Vengeance 2x8 5200mhz
Asus Tuf Gaming A620M-Plus
HighPower Element 750W 80+Bronze
Kingston Nvme M2 SSD 1TB
Six Days In Fallujahda da aynı hatayı veriyor.