Soru Unutulmayan Bir Anınız Var Mi?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Arkadaşlar hiç unutmadığınız ve o anıyı aklınıza geldikçe '' Vay Be Ne Unutulamayan Bir Anıydı '' Dediğiniz bir olay var mi.?

Benim;
Beşiktaş - Benfica maçıydı 3-0 dan 3-3 yaptığımız maçtı o tarihi günü hiç unutmuyorum 3. golü Abubakar atmıştı oturup ağlamıştım. O gün de stadaydım ben unutulamayan bir maçtı benim için.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Arkadaşlar hiç unutmadığınız ve o anıyı aklınıza geldikçe '' Vay Be Ne Unutulamayan Bir Anıydı '' Dediğiniz bir olay var mi.?

Benim;
Beşiktaş - Benfica maçıydı 3-0 dan 3-3 yaptığımız maçtı o tarihi günü hiç unutmuyorum 3. golü Abubakar atmıştı oturup ağlamıştım. O gün de stadaydım ben unutulamayan bir maçtı benim için.
Çok anı var :D Aklıma ilk gelen ilkokulda yaşadığımı anlatim
Maç yapıyorduk, yer asfalt bende kaleciyim yaz olduğu için kısa kollu tabi ama o şeyde çok fena kaptırıyosun kendini bi özenti felan. Böyle ben bi gaza geldim yere yatıyorum zıplıyorum felan gol yememeye yemin ettim gibi bir şey, en son 90a yakın bir yere geliyodu bende gaza gelip atladım tabi biraz sert düştüm ve derime taş girdi :D 2 ders ağladım ama gol yemedim ulan gol yemedim!

Blaster

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Köye yol gelirken dozerin kepçesi dedemin arı kovanına dokundu. Arılar sinirlenince millete saldırdı. O gün altı tane artı soktu beni. Son iki tanesi eve yetişmeye çalışırken yere düştüğümde götüme kamikaze yapmıştı. Aynı akşam hasta oldum. Kimse de arı sokmasına alerjik reaksiyon göstermiş olabilir -böyle bir cümle kuramazlar da- doktora götürelim demedi. Ateşimi düşürmeye çalıştılar. Şansa ölmedik.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Çok anı var :D Aklıma ilk gelen ilkokulda yaşadığımı anlatim
Maç yapıyorduk, yer asfalt bende kaleciyim yaz olduğu için kısa kollu tabi ama o şeyde çok fena kaptırıyosun kendini bi özenti felan. Böyle ben bi gaza geldim yere yatıyorum zıplıyorum felan gol yememeye yemin ettim gibi bir şey, en son 90a yakın bir yere geliyodu bende gaza gelip atladım tabi biraz sert düştüm ve derime taş girdi :D 2 ders ağladım ama gol yemedim ulan gol yemedim!
Oğlum bu nasıl? Bir anı böyle gol yememek için kendine neden? Şart koşuyorsun 🤣😀 nsnsns

Köye yol gelirken dozerin kepçesi dedemin arı kovanına dokundu. Arılar sinirlenince millete saldırdı. O gün altı tane artı soktu beni. Son iki tanesi eve yetişmeye çalışırken yere düştüğümde götüme kamikaze yapmıştı. Aynı akşam hasta oldum. Kimse de arı sokmasına alerjik reaksiyon göstermiş olabilir -böyle bir cümle kuramazlar da- doktora götürelim demedi. Ateşimi düşürmeye çalıştılar. Şansa ölmedik.
Geçmiş Olsun.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
768
ülkemizdeki covidden biraz önce kendime 2. elden i3 4160, gt730 lu ilk sistemimi almıştım tabi o dönem pc hakkında bir gram bilgim yok. aldığım arkadas oyunlardaki fps değerlerini yazmıştı ilana gta V 40fps steam pubg 30 fps falan vay dedim her seyı açıyor pc arkadas. aylar sonra bi gün mafia definitive edition aldım ve discorda yayın verip arkadasımla benchmark cektik. övüyorum pc mi şöyle açar böyle kaçar. bi girdik 720p 12 fps falan o gün bı goygoy bı goygoy döndü gece vakti her anımsadıgımızda güleriz :)

Son düzenleme:

infirmum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kuzenlerin evinde çatı katına çıkıyorduk çok karanlık ve sessizdi birden bir çarşav oynadı ve rüzgat geldi. O kadar hızlı koşarak kaşdıkki 2 gün boyunca bacağım ağrımıştı.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Keko motoru çalmış birisine çarpmıştım istemeden arabayla. Polisten kaçtığını öğrendim sonra ekip arkadan geldi adamın bacağı kırıldı kaza yeri biraz şehir dışı zifiri karanlıktı adam polislere yakalanmasın diye farı kapatmıştı tam döneceğim sırada önüme atladı. Sonrası zaten belli en çok bunu unutmuyorum. Behzat Ç. motora çarpma sahnesi geliyor hep aklıma. :)

Son düzenleme:
KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Keko motoru çalmış birisine çarpmıştım istemeden arabayla. Polisten kaçtığını öğrendim sonra ekip arkadan geldi adamın bacağı kırıldı kaza yeri biraz şehir dışı zifiri karanlıktı adam polislere yakalanmasın diye farı kapatmıştı tam döneceğim sırada önüme atladı. Sonrası zaten belli en çok bunu unutmuyorum. :)
Oğlum, bir anı değil ki bildiğin hırsızlık niye çalıyorsun motoru sen. 😀

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
378
12 yaşındayım motorun egzozunu patlata patlata geziyordum . Markete girmek icin durdum ve bir anda jandarma komutatini yakalayin sunu dedim o ara hangi cesaretle bilmiyorum motora binmem ve jandarmadan kaçmak yerine onların üstüne sürme fikri geldi ve o şekilde kacmistim😂

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
12 yaşındayım motorun egzozunu patlata patlata geziyordum . Markete girmek icin durdum ve bir anda jandarma komutatini yakalayin sunu dedim o ara hangi cesaretle bilmiyorum motora binmem ve jandarmadan kaçmak yerine onların üstüne sürme fikri geldi ve o şekilde kacmistim😂
Oğlum bunlar nasıl? Bir anı biri motor çalar biri jandarma komutanın üstüne motor sürer 😀🤣

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri