Satın almadan önce "Özelleştir" menüsünden parçaları yükselttiğin zaman Upgrade yapmış oluyorsun.Merhaba yeni gelen sistemi sipariş verdim bir kaç can sıkıcı mesajlar gördüm upgrade ile 15-16 olur falsn diyorlardı ne alaka tam olarak aydınlatırsanız sevinirim
nerde yeni gelen sistem hocamMerhaba yeni gelen sistemi sipariş verdim bir kaç can sıkıcı mesajlar gördüm upgrade ile 15-16 olur falsn diyorlardı ne alaka tam olarak aydınlatırsanız sevinirim
Teşekkür ederim keşke bütçemi 1k daha ayarlasaydım 5600 yapmamak çok tadımı kaçırdı da yinr bana yeterli bi sistemSatın almadan önce "Özelleştir" menüsünden parçaları yükselttiğin zaman Upgrade yapmış oluyorsun.
Mesela sistemin hazır halinde "R5 5500" işlemci var.
Sen satın alırken +900 TL ödeyip işlemciyi "R5 5600" yaptığın zaman, "işlemci upgrade" yapmış oluyorsun.
Ekli dosyayı görüntüle 7483Ekli dosyayı görüntüle 7484
Eğer stok bitmeyecek olsaydı, siparişi iptal edip istediğin gibi özelleştir ve tekrar sipariş ver derdim.Teşekkür ederim keşke bütçemi 1k daha ayarlasaydım 5600 yapmamak çok tadımı kaçırdı da yinr bana yeterli bi sistem
nerde yeni gelen sistem hocam
Tek tek hesapladığımda 16500 TL çıkıyor ve 3000 TL ucuza almak mutlu edici ben insanların problemini şimdi anladım yani sistemi daha iyi yapmadıkları için şikayetçiler ancak dolar 20 olmak üzere yinede dediğim hini bana fazlasıyla yegecek bi sistenEğer stok bitmeyecek olsaydı, siparişi iptal edip istediğin gibi özelleştir ve tekrar sipariş ver derdim.
Ama muhtemelen stok birazdan biteceği için, elindeki sistemi de kaybetmiş olursun.
300 stoğu olan kampanyalı sistemi satın alabilmişsin. Bu yüzden böyle şeyleri düşünerek tadını kaçırma.
Özünde R5 5500 de olsa, güzel ve kampanyalı bir sistem satın almışsın. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullan.![]()
Gördüğüm kadarıyla genelde kasadan dolayı eleştiriliyor. Bana göre kasa sorunu çözmesi en kolay sorun.Tek tek hesapladığımda 16500 TL çıkıyor ve 3000 TL ucuza almak mutlu edici ben insanların problemini şimdi anladım yani sistemi daha iyi yapmadıkları için şikayetçiler ancak dolar 20 olmak üzere yinede dediğim hini bana fazlasıyla yegecek bi sisten
vs https://www.gaming.gen.tr/urun/1079...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/Sistemin hazır hali: https://bit.ly/PCHBarit
PCH Barit sistem özellikleri
• İşlemci: AMD Ryzen 5 5500
• Anakart: Gigabyte B450 S2H
• Ekran kartı: Sapphire RX 6700 10GB 160-Bit
• RAM: GoodRam IRDM X (2*8) 16GB 3200MHz
• Depolama: MLD M300 500GB M2 NVMe
• Kasa: Corsair Spec-05
• PSU: Corsair 650W 80+
Adana'da yaşadığım için bu kadar kasayı dert ediyorum ama yapacak bisi yok sağlık olsunGördüğüm kadarıyla genelde kasadan dolayı eleştiriliyor. Bana göre kasa sorunu çözmesi en kolay sorun.
Çünkü kasayı uygun fiyata satıp, üzerine biraz ekleme yaparak daha iyisini ve yenisini satın alabiliyorsun.
Veya kasanın modeline göre ek fan desteği veya bazı panel modifikasyonları yaparak sorunları çözebiliyorsun.
Ha bu gibi sorunlar olmasaydı, uğraşılmasaydı daha iyi olmaz mıydı? Olurdu.
Ama sistemi toplarken, C55 yerine C56 model bir bileşen koydukları zaman sistemin minimum fiyatı 13.000 TL yerine 14.000 TL oluyorsa, yapacak bir şey olmuyor. Tekrardan hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Bunun için bütçenizi, kullanım amacınızı ve isteklerinizi belirterek yeni bir konu açmanız daha doğru olur.
Allah kurtarsın. Adana ve Mersin'i çok iyi bilirim.Adana'da yaşadığım için bu kadar kasayı dert ediyorum ama yapacak bisi yok sağlık olsun
teşekkür ediyorum dediğiniz gibi yaptımBunun için bütçenizi, kullanım amacınızı ve isteklerinizi belirterek yeni bir konu açmanız daha doğru olur.
Böylece üyeler direkt olarak sizin sorununuz/konunuz üzerinden yardım sağlayabilirler.
İsterseniz açtığınız konuya düşündüğünüz sistemlerin linklerini de ekleyin.
Kış geldi zaten sene yazı beklicemAllah kurtarsın. Adana ve Mersin'i çok iyi bilirim.
Kasa konusunda önceki mesajda belirttiğim gibi, alternatif çözümler deneyebilirsiniz.
Gerekirse sistemin fiyat avantajını kaybetmeyeceğiniz şekilde kasayı ölü fiyattan okutursunuz.