UPS saçmalığı

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
Arkadaşlar merhaba
Ben Bu urunu aldım
Ve forumdakilere danisarak aldim
Urun 850Va (480W)
Ben bu urunu bilgisyar az watt tuketince elektrik gidip geldiginde acik tutmasi için aldim.
Ama daha sadece İ5 10400 UHD630 ile Fnaf UCN oynadim ve oyun o kdr basit oyunki biranda reset attı.
Sonra yine actim yine reset atti.
Sadece 70W 4k televizyon, modem, ve Pc bağlıydı.
Sadece YouTube acim dedim onda sıkıntı cikarmadi 4k vidyo izledim bisi olmadi ama aklima soru takildi Pc topu topu Maks UHD islemci ne kdr yakabilir cok basit oyunda?
Neden böyle ve
IMG_20220921_191558.jpg
....
IMG_20220921_191617.jpg
ve ürün üstünde yeni yazmasi dikkatimi xekti 2. El olabilir mi?
Teşekkürler..
@ugur.gozaydin hocam sizle de konustuk ama daha UHD bile kaldıramıyorsa napicaz biz

Ekli dosyalar

• IMG_20220921_191548.jpg
    IMG_20220921_191548.jpg
    2.3 MB · Görüntüleme: 14

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Ama bu elektrik yakmayla ilgili bir durum değil. En kötüsü UPS daha hızlı biter baüladığın cihazların elektrik tüketimine göre ama akım koruma olayı nedeniyle bir şeyler ters gidiyor sanırım. Elektrik hattınızda topraklama var değil mi? Yani UPS'i direkt duvar prizine bağlamanız en sağlıklısı. Başka cihazların da olduğu bir çoğaltıcıya veya akım korumalı bir prize bağlamayın. Normalde elektrikler kesik değilken akım koruma görevi görürler çünkü.

KS

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
Ama bu elektrik yakmayla ilgili bir durum değil. En kötüsü UPS daha hızlı biter baüladığın cihazların elektrik tüketimine göre ama akım koruma olayı nedeniyle bir şeyler ters gidiyor sanırım. Elektrik hattınızda topraklama var değil mi? Yani UPS'i direkt duvar prizine bağlamanız en sağlıklısı. Başka cihazların da olduğu bir çoğaltıcıya veya akım korumalı bir prize bağlamayın. Normalde elektrikler kesik değilken akım koruma görevi görürler çünkü.
Hocam yok 6li prizi UPS e bağladım.
Televizyon modem ve PC bagli.
Reset atmask gucunun yetmemesinden

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Eğer iade etme hakkın geçmediyse en iyi çözüm iade etmek bence. Yetmiyor diyorsun, o zaman yapacak bir şey yok gibi duruyor.

Üretim tarihi de akünün ömründe etki ediyor diye biliyorum. Çok fazla rafta bekleyen bir ürünse eğer performans kaybetmiş olabilir zamanla.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri