Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar 64 gb hikvision 3.2+type-c (çift taraflı) usb bellek almıştım. Sorun şu NTFS format atıldığı zaman içine kayıt yapılıyor, root klasöründeki dosyaları açıyor, fakat klasör içlerine giriş yaptırmıyor. Bunu flash'ı bilgisayardan çıkartana kadar sorun yok. Fakat tekrar bilgisayara takıldığı zaman bu sorunlar oluyor. Klasör içine giremiyorsunuz, root klasöründeki bir dosyayı açabiliyorken herhangi bir klasörü girişe izin vermiyor, silemiyorsunuz da. hikvision flash belleklerde bu gibi sorunla karşılaşanlar mevcut mu acaba. Fat32 format attığınız zaman hiç bir sorun olmuyor. Aynı bellekten iki tane aldım, birini iade ettim fakat gelen bellek de dahil şu ana kadar 3 cihazda da aynı sorunu yaşadım. 4 gb'tan büyük dosya atmadığım sürece sorun olmayacak. Fakat bana asıl lazım olan ntfs destekleyen bir ürün olmasıydı. Fakat bu üründe ve ömrümde ilk defa böyle saçma bir durumla karşı karşıyayım. (linki: https://www.amazon.com.tr/dp/B0BMM59DG7?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title ) bilgi verme şahsınız varsa sevinirim.