USB FLASH 3.1

canozan2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler dilerim,

Donanım bilgim sıfır ve bilgi almak için yardımınıza ihtiyacım var .

Kingston Data 2000 USB 3.1 Bellek satın aldım .

Bu belleği 60 dakika şarj etmem söyleniyor fakat nasıl şarj edebileceğimi bilmiyorum . Verilerimi aktaracağım ve aynı zamanda USB BELLEK Bilgisayara 8-10 Saat sürekli takılı kalacaktır. Bu bir sorun yaratır mı ? Bellğin şarjı bitmesi açısından bu nedenle aralıklarla şarj etmem gerekiyor. Bu belleği şarj edebileceğim bir Adaptör vs söyler misiniz ? veya link gönderir misiniz çünkü donanım bilgim 0
,

Teşekkürler.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Sayfasında hiç bir yerde şarj ile alakalı bir şey yazmıyor. Bunu nereden duydunuz? Bu ürün direkt tak çalıştır mantığında. USB portuna taktığınız andan itibaren oradan aldığı güç ile çalışacaktır tüm özellikleri. Şarj girişi veya adaptörü olan bir ürün değil yani.

Bilgisayara takılı kaldığı süreçte de biraz ısınacaktır elbette ama bu sıcaklığın zarar verceğini sanmam. Bunu düşünerek üretim ve test aşamalarından geçiyor. Isınma ya bilgisayar yük altındaysa ya da yoğun bir data alışverişi yaparsanız anlık artar.

KS

canozan2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sayfasında hiç bir yerde şarj ile alakalı bir şey yazmıyor. Bunu nereden duydunuz? Bu ürün direkt tak çalıştır mantığında. USB portuna taktığınız andan itibaren oradan aldığı güç ile çalışacaktır tüm özellikleri. Şarj girişi veya adaptörü olan bir ürün değil yani.

Bilgisayara takılı kaldığı süreçte de biraz ısınacaktır elbette ama bu sıcaklığın zarar verceğini sanmam. Bunu düşünerek üretim ve test aşamalarından geçiyor. Isınma ya bilgisayar yük altındaysa ya da yoğun bir data alışverişi yaparsanız anlık artar.
Hocam kingston'a mail gönderdim bana bu şekilde bi cevap gelmiş .

Pili tamamen şarj etmek için DT2000'i 60 dakika boyunca elektrikli bir USB bağlantı noktasına takmanızı öneririz.

Daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa, lütfen bizimle tekrar iletişime geçmekten çekinmeyin.

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141

Pili tamamen şarj etmek için DT2000'i 60 dakika boyunca elektrikli bir USB bağlantı noktasına takmanızı öneririz.

Daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa, lütfen bizimle tekrar iletişime geçmekten çekinmeyin.
hocam pc nin usb portuna taktığınızda kendisi şarj oluyor usb bağlantı noktasından kasıt usb soketine takmak

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

Mert güzel açıklamış. Herhangi bir usb portu yeterli geliyorsa özelliklerini aktif etmeden bilgisayara 1 1,5 saat takılı halde bırakın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri