USB Flash bellek

bioem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Memory Card Phone GIF by PNY/XLR8

Merhaba usb flah belleğimde win7 yazılım var ve bu gizli ben bu belleği biçimlendirip win 10 yazılım yüklemek istiyorum fakat bu yazılımında aynı şekilde gizli kalmasını istiyorum nasıl yapabilirim şimdiiden teşekkürler.
NOT : Araçlar >Klasör seçenekleri >Görünüm>Gizli klasörler göster veya gösterme gibi işlemlerle görünmesini istemiyorum

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Gizli derken anlayamadım, windows 10 yükleyeceksiniz bir de üstüne diğer dosyalarınızı mı eklemek istiyorsunuz? Üstelik windows 7 yüklüyken windows 10 formatını atamazsınız. İlk başta USB yi biçimlendirmeniz gerekiyor.

KS

bioem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Gizli derken anlayamadım, windows 10 yükleyeceksiniz bir de üstüne diğer dosyalarınızı mı eklemek istiyorsunuz? Üstelik windows 7 yüklüyken windows 10 formatını atamazsınız. İlk başta USB yi biçimlendirmeniz gerekiyor.
Amacım şu bellek biçimlendirme yapıp sıfırlamak sonra win 10 yüklemek ve yüklemiş olduğum win 10 bellek baktığımda görünmeyecek bilgisayarım açtığımda bellek dolu görünecek ama içi boş olacak diğer dosyalar normal şekilde açıp kullanıcam
Win 7 şu şekilde açıp görebildim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220426_232951_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220426_232951_com.android.chrome.jpg
    433.9 KB · Görüntüleme: 10

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Anladım. Yalnız temiz bir kurulum için biçimlendirdikten sonra rufus ile windows 10 u flash belleğe yazın. Sonra bunları bir klasöre atıp, sağ tıklayın. Klasörü gizlemek için bir seçenek göreceksiniz. Ona tıklarsanız dosya gizlenir. Daha başka bir gizleme yolu var mı emin değilim fakat internette 3. parti yazılımlar gördüm. Bunları araştırıp yükleyip yüklememek size kalmış.

Format atacağınız zaman dosyalarınızı yedekleyip kendi yüklediğiniz dosyaları başka bir yere aktarın. Yoksa sağlıklı bir kurulum gerçekleşmez.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri