Üst Üste Fan?

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
merhaba, lian li vision kasa sipariş verdim+ 8 tane lian li tl lcd fan, sıvı soğutmam 240mm sağ tarafa dikey takacağım lian li fanlarla beraber ama altta 1 fanlık boşluk kalıyor sağlam durması için üst üste 2 fan mı taksam (alta nzxt üste lian li) yoksa papatya kilit sistemiyle sıkıntısız durur mu titreşimle ses yapar mı?

merhaba, lian li vision kasa sipariş verdim+ 8 tane lian li tl lcd fan, sıvı soğutmam 240mm sağ tarafa dikey takacağım lian li fanlarla beraber ama altta 1 fanlık boşluk kalıyor sağlam durması için üst üste 2 fan mı taksam (alta nzxt üste lian li) yoksa papatya kilit sistemiyle sıkıntısız durur mu titreşimle ses yapar mı?
1727816397305.png

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
2 çözüm buldum, egsoza 240mm radyatör takmak ya da sağ hava giriş kısmındaki radyatör ister önde ister arkada kalacak şekilde takılabiliniyormuş.

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
69
radyatörün fanları egzoz olarak takılmazsa kasanın içine radyatörün ısısı extra ısı yapar ona dikkat etmek lazım kasayı soğutacağım derken sauna yapmayın

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
radyatörün fanları egzoz olarak takılmazsa kasanın içine radyatörün ısısı extra ısı yapar ona dikkat etmek lazım kasayı soğutacağım derken sauna yapmayın
Dediğiniz doğru ama fanlarda güçlü ve alttan da giriş olunca güveniyorum, seneye ryzen 9x3d li bi işlemciye geçtiğimde kasanın sağını egsoz solu giriş yaparım radyatör dışarı üfler, şimdilik 7700x i soğutmaya yeter bence

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri