Merhaba arkadaşlar bionluk dan bi iş aldım çeviri yapıcağım bi dosya üzerinde yani o dosya üzerinde oynama yapmam gerekecek adam bana dosyayı pdf şeklinde attı bunun üstünde oynamayı nasıl yapabilirim veya hangi uygulama ile
Pdf üstüne oynama yapılmıyor diye biliyorum aynısını kopyala yapıştır Word de uygula üstünde değişiklikleri tekrar atMerhaba arkadaşlar bionluk dan bi iş aldım çeviri yapıcağım bi dosya üzerinde yani o dosya üzerinde oynama yapmam gerekecek adam bana dosyayı pdf şeklinde attı bunun üstünde oynamayı nasıl yapabilirim veya hangi uygulama ile
Pdf üzerinde değişiklik yapma hakkın var mı?Merhaba arkadaşlar bionluk dan bi iş aldım çeviri yapıcağım bi dosya üzerinde yani o dosya üzerinde oynama yapmam gerekecek adam bana dosyayı pdf şeklinde attı bunun üstünde oynamayı nasıl yapabilirim veya hangi uygulama ile
Anlayamadım nasıl yaniPdf üzerinde değişiklik yapma hakkın var mı?
Dosya üzerinde değişiklik yapma iznin var mıAnlayamadım nasıl yani
Deneyin bir istersenizMerhaba arkadaşlar bionluk dan bi iş aldım çeviri yapıcağım bi dosya üzerinde yani o dosya üzerinde oynama yapmam gerekecek adam bana dosyayı pdf şeklinde attı bunun üstünde oynamayı nasıl yapabilirim veya hangi uygulama ile
EvetDosya üzerinde değişiklik yapma iznin var mı
adobe üzerinden dene istersen
deneyeceğim hocam teşekkürleradobe üzerinden dene istersen
Kolay gelsin hocam.deneyeceğim hocam teşekkürler