Uydudan İnternet Önerisi Lazım

Ozbark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet sorum var hocalar oturduğumuz apartmanda internet alt yapısı yok(varda 100kb olursa Allah'a şükür)Superonline kullandım Ttnet kullandım hiçbiri fayda etmedi bende en son uydudan internet veren bi firma düşündüm bu Uydunet var 29.99tl ye onu alsam işe yararmı (dsmart elimde olsa alcamda mani yok mani :D )

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
ben smart net kullanıyorum ve 8mbps ne yazık ki fiber alt yapı ne yazık ki HALA yok.DAĞDA yaşıyorum ya :) etrafındaki kişilere sormalısın o alandaki kalite ancak orada yaşayanlardan öğrenilebilir.

Ehveniser

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Binadakiler ile konuşup hatları değiştirmeyi dene olmadı TürkTelekom ile görüş böyle böyle olay var verimli internet kullanamıyorum iptal etmek istiyorum de hallederler kanka

KS

Ozbark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Superonline ile gorustuk hatlariniz eski dediler hizi dusurduler sonra surekli internet gitmeye basladi bizde kapattik int kullanmiyoz yani apartmanda kendine hayri yok zaten ev kira napsamki alsammi fiyatida uygun

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
çok şey söyleyesim var da kendimi banlarım ona korkuyorum :) Ömer'in adaleti kendim uymazsam kendimi banlarım :)

KS

Ozbark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bende Elmadağda oturuyom hiçbirşey yok üstkattaki adamlar dsmart kullanıp 1mps alıyolar ben 10 kb kullanamıyom lanetlendimmi ben neoldu acep

KS

Ozbark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kontrol edildi zaten apartmanın hatları teh 2009 dan kalma belkide daha eski kabloları döşediler apartman yapılırken şimdi sıkıntıyı ben çekiyom :( :( :(

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri