Uygulama Kaldiramadim

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Merhabalar PC ye Java yüklemiştim ama virüs vardır die gerildim ve sildim silmeme rağmen kasperisky de gözüküyor uygulama nasıl silebilirim

Merhabalar PC ye Java yüklemiştim ama virüs vardır die gerildim ve sildim silmeme rağmen kasperisky de gözüküyor uygulama nasıl silebilirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-28-19-31-03-923_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-11-28-19-31-03-923_com.miui.gallery.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 11

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
750
Görev yöneticisi üzerinden bakın.
Kaldırma tamamlandığında restart istemişse, restart attığınız bir zamanda tekrar bakın

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
459
Kaspersky de Java proğramı kaldırmanıza rağmen kurulu olarak mı görülüyor yoksa taranmış ya da karantinaya alınmış dosyalar içinde mi ? Taranmış dosyalar içinde görüyorsanız o zamanla kendisi o kısımdar gider.

KS

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Kaspersky de Java proğramı kaldırmanıza rağmen kurulu olarak mı görülüyor yoksa taranmış ya da karantinaya alınmış dosyalar içinde mi ? Taranmış dosyalar içinde görüyorsanız o zamanla kendisi o kısımdar gider.
Kusura bakmayın geç gördüm sadece başlangıç uygulamalarinda gözüküyor ama sizin dediğiniz gibi kurduğum tr yamalari silmeme rağmen kasperi dosyaları görüyor ama 0mb diyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri