Yardım Uygulama Silerken Hata Alıyorum

:GHOST:

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
28
arkadaşlar win11 pro kullanıyorum uygulma ekle kaldır ile hep uygulama kaldırıyorum ama şu son 2 haftadır oynadığım oyunları masaüstünden sildiğim halde depolamada gözüküyor ve ekle kaldır uygulamasından silemiyorum ve şöyle bir uyarı veriyor sizce çözümü ne ola bilir

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2025-01-17 saat 16.39.42_e493a7aa.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-01-17 saat 16.39.42_e493a7aa.jpg
    416.3 KB · Görüntüleme: 7

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,771
arkadaşlar win11 pro kullanıyorum uygulma ekle kaldır ile hep uygulama kaldırıyorum ama şu son 2 haftadır oynadığım oyunları masaüstünden sildiğim halde depolamada gözüküyor ve ekle kaldır uygulamasından silemiyorum ve şöyle bir uyarı veriyor sizce çözümü ne ola bilir
Onu bendede yapıyordu formatlayınca düzeldi

Enes C.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Revo uninstaller programını indir 30 gün ücretsiz deneme süresi var mükemmel bişey istediğin gibi temizliyor hiçbir şey bırakmıyor arkasında

emel06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hocam Revo Uninstaller yükle sorunun çözülür eğer yine sorunun devam ederse benim arkadaşımda aynı sorunu yaşadı teknoloji destek hattını aradı hemen sorunu çözdüler pc ye uzak bağlantı yaptılar eksik dosyaları da yüklediler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri