Uygun Fiyata Iphone Olur Mu?

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Merhaba arkadaşlar bir ilan gördüm dolaptan kadın bir öğretmen kendisi iPhone 12 pro ya 14.500 diyor ve bunu yazdı ne kadar doğru ben Iğdır da yaşıyorum güvenilir miyim bilemedim siz ne dersiniz?

Merhaba arkadaşlar bir ilan gördüm dolaptan kadın bir öğretmen kendisi iPhone 12 pro ya 14.500 diyor ve bunu yazdı ne kadar doğru ben Iğdır da yaşıyorum güvenilir miyim bilemedim siz ne dersiniz?
Bunu yazmış bu arada

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-12-08-18-38-34-747_com.aero-edit.jpg
    Screenshot_2023-12-08-18-38-34-747_com.aero-edit.jpg
    535.5 KB · Görüntüleme: 44

Woldier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

Bunu yazmış bu arada
Bence hiç yaklaşma derim. Malum şu anda 11 bile 18-20k civarlarında, yurtdışıdır muhtemelen yani bu fiyata imkansız.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Ve eklemiş işinize gelmezse iade diyor dolap uygulaması ve şu web den kurumsal şeyler falan demiş doğru mudur ki?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-12-08-18-45-08-458_com.aero-edit.jpg
    Screenshot_2023-12-08-18-45-08-458_com.aero-edit.jpg
    95.3 KB · Görüntüleme: 20

Woldier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Ve eklemiş işinize gelmezse iade diyor dolap uygulaması ve şu web den kurumsal şeyler falan demiş doğru mudur ki?
Yani açık konuşayım, yurtdışı bir telefonsa pahalı bile ama yani sen bilirsin, Dolap güvenilir bir uygulama.

48 Saat iade v.s olayı var mı onu bilemiyorum.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Bilmiyorum ama bence hiç alma derim, sahibindenden çok daha uyguna bulabilirsin YD versiyonunu.
Hocam yd istemiyorum şimdi bunun 13 ay garantisi var demiş acil para ihtiyacı için satıyor öğrenmenmiş kendisi

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Şunu merak ediyorum sadece alsam sonra 48 saat kullanım süresi var galiba diyelim ki yd çıktı göndersem geri ne olur ki?

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Up

UltimateGuide

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103

Bunu yazmış bu arada
yüksek ihtimalle dolandırıcı web üzerinden bir sayfa açılıyor ise scam sitedir aynısını sarı site (sahibinden) içinde çok yapıyorlardı düşme sakın unutma ucuz etin yağnisi yenmez yada bedava peynir fare kapanında olur 99 bile değil %100 dolandırıcı uzak durunuz hocam

UltimateGuide

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Şunu merak ediyorum sadece alsam sonra 48 saat kullanım süresi var galiba diyelim ki yd çıktı göndersem geri ne olur ki?
öyle bir şansın yok kanka dolabın poliçesinde var zaten teknolojik aletleri açıp denemek iade işlemini askıya alır yani kargoyu açtın denedin bitti daha iade edemezsin iyi oku poliçeyi görürsün

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
öyle bir şansın yok kanka dolabın poliçesinde var zaten teknolojik aletleri açıp denemek iade işlemini askıya alır yani kargoyu açtın denedin bitti daha iade edemezsin iyi oku poliçeyi görürsün
Hmm anladım bu fiyat bandında yd olanları var mıdır acaba

Woldier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hmm anladım bu fiyat bandında yd olanları var mıdır acaba
Yani bu fiyata yd olanlarını bulabilirsin ama bir tık zor. Neden zor? Sağlamlık konusundan bir tık sıkıntılı bulabilirsin, ortalama fiyatları 16-19k olması lazım. Eğer istersen ip11pmax bakabilirsin, bu fiyata rahatlıkla bulursun muhtemelen.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri