Soru Uzatma Kablomdan Ses Geliyor

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
İyi akşamlar , ben 5 gün önce internetten 3lü uzatma aldım;
IMG_2093.jpeg

Bunu aldım fakat ses çıkarıyor odadamda klasık beyaz 2li ve 3lü uzatmada var,onlardan ses çıkmıyor ama bundan tiz bir ses çıkıyor cızırtı gibi ( 3lü priz kısmına bir tane kablo takınca ses geliyor ama bir tanede USB girişine kablo takımca ses kesiliyor birde kablolara aktif elektrik gitmesi gerekiyor yoksa gitmezse ses geliyor yine,yani masa lamba mı usb girişine taktım fakat işik açık değil ses geliyor)
Yardımcı olur musunuz

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
İyi akşamlar , ben 5 gün önce internetten 3lü uzatma aldım;
Ekli dosyayı görüntüle 32467
Bunu aldım fakat ses çıkarıyor odadamda klasık beyaz 2li ve 3lü uzatmada var,onlardan ses çıkmıyor ama bundan tiz bir ses çıkıyor cızırtı gibi ( 3lü priz kısmına bir tane kablo takınca ses geliyor ama bir tanede USB girişine kablo takımca ses kesiliyor birde kablolara aktif elektrik gitmesi gerekiyor yoksa gitmezse ses geliyor yine,yani masa lamba mı usb girişine taktım fakat işik açık değil ses geliyor)
Yardımcı olur musunuz
Cw sorunu gibi geldi

wooserr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
38
İçini açtım usb giriş kısmının kablolarını tekrar bağlayabileceğim bir şekilde koparttım ses kesildi
Hocam eğer cızırtı şeklinde geliyorsa normaldir çünkü priz uçları doğru akımı düzgün alamadığı zaman bu sesi yapar. Ayrıca bu bir sürü özelliği olan prizlerden çıkan ses daha normaldir çünkü kondansatör ve varistör gibi devre elemanları ses yapar. Ses sorun edilmeyecek kadar yüksekse sıkıntıdır. Aksi takdirde normaldir.

KS

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Hocam eğer cızırtı şeklinde geliyorsa normaldir çünkü priz uçları doğru akımı düzgün alamadığı zaman bu sesi yapar. Ayrıca bu bir sürü özelliği olan prizlerden çıkan ses daha normaldir çünkü kondansatör ve varistör gibi devre elemanları ses yapar. Ses sorun edilmeyecek kadar yüksekse sıkıntıdır. Aksi takdirde normaldir.
Hocam içini açtım ve devre elemanları ses yapıyormuş bende ses çıkartan usb girişli yerlerin kablolarını kestim(tekrar birleştirebileceğim bir şekilde)sorun kalmadı yardımınız için teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri