- Tepki
- 2,986
4 ay kadardır fazla aktif değildim, bundan sonra eskisi gibi aktif olmaya başlıyacağım. Biraz kafa dinlemek istedim diyebiliriz.
@Kürşat Kütükçü reis yine her masada varsınSen geleceğin Kürşat Kütükçüsü olacaksın her konuda seni de eklemeye hazırız![]()
Biri gider biri gelir dostlar beni hatırlarsin en ufak katkım oluyorsa ne mutlu bana ben bişey değilim biz hep birlikte biriz ben yok biz varızSen geleceğin Kürşat Kütükçüsü olacaksın her konuda seni de eklemeye hazırız![]()
Bence o konuma @Lory gecerSen geleceğin Kürşat Kütükçüsü olacaksın her konuda seni de eklemeye hazırız![]()
Ne alaka hocamSen geleceğin Kürşat Kütükçüsü olacaksın her konuda seni de eklemeye hazırız![]()
Ben çoktan bıraktım o işleri. Arada önüme düşerse yazıyorum diğer konulara yoksa monitör harici ilgilenmek istemiyorum şuan. Üstteki hocamın dediği gibi hepimiz birbirimizi tamamlarız birimiz sistem öneririz birimiz ekipman birimiz monitör birimiz başka bişey. Hepiniz iyiki varsınız.Bence o konuma @Lory gecer
Bence en iyiside bu, sistemlerde millete bir sürü yardım dokunan insanlar ekipman konusunda random bilgiler veriyor ve millet güveniyorBen çoktan bıraktım o işleri. Arada önüme düşerse yazıyorum diğer konulara yoksa monitör harici ilgilenmek istemiyorum şuan. Üstteki hocamın dediği gibi hepimiz birbirimizi tamamlarız birimiz sistem öneririz birimiz ekipman birimiz monitör birimiz başka bişey. Hepiniz iyiki varsınız.