Uzun Kullanımda Şeffaf Klavyeler Sararma Yaparmı?

forumçatlatan048

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Merhaba,

Klavye alacağım, alacağım klavye Redragon K617 Fizz modeli olacak. Uzun kullanımda sararma yaparmı?

Son düzenleme:

Vorcha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
Merhaba,

Klavye alacağım, alacağım klavye Redragon K617 Fizz modeli olacak. Uzun kullanımda sararma yaparmı?
şeffaf değilki bende var şahsen sararma falan yok ama hafif yay sesi var bilgine diğer türlü gayet güzel klavye drıver ı falan var alınabilir ben değiştireceğim şahsen 8k manyetik switch düşünüyorum

KS

forumçatlatan048

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Merhaba Aldınız Mi

Merhaba aldım sıkıntı yok tek sıkıntı rgb ledleri yazılımdan ayarlayınca noktalı virgül tuşu çalışmıyor. Onunda gene çözümleri var klavyeyi sıfırlama, driverdan apply yapmama gibi C# kodlama diliyle ilgilendiğim için noktalı virgüle ihtiyacım oluyor. Dediğim gibi 1000 lira bütçeye alınabilir.

Son düzenleme:

Steluna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yapmaz hocam sadece düzenli olarak temizliğini yapın yeterli, f/p bakımından iyi klavyedir hayırlı olsun.

Vorcha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
Merhaba aldım sıkıntı yok tek sıkıntı rgb ledleri yazılımdan ayarlayınca noktalı virgül tuşu çalışmıyor. Onunda gene çözümleri var klavyeyi sıfırlama, driverdan apply yapmama gibi C# kodlama diliyle ilgilendiğim için noktalı virgüle ihtiyacım oluyor. Dediğim gibi 1000 lira bütçeye alınabilir.
bende direkt çalışmıyor o tuş ya he bide büyüktür küçüktür çalışmıyor

Vorcha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
Hocam az buçuk eliniz birşeyler tutuyorsa switch değiştirebiliyorsanız değiştirin veya klavyede fn esc tuşuna basarak sıfırlayıp öyle deneyin çözülür belki.
swicth değişmeme rağmen aynı çok takmıyorum ya kullandığım tuş değilki xtn klavye değişeceğim

Hocam az buçuk eliniz birşeyler tutuyorsa switch değiştirebiliyorsanız değiştirin veya klavyede fn esc tuşuna basarak sıfırlayıp öyle deneyin çözülür belki.
anlık ekleme yapayım resetleyince düzeldi saolun

KS

forumçatlatan048

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
swicth değişmeme rağmen aynı çok takmıyorum ya kullandığım tuş değilki xtn klavye değişeceğim

anlık ekleme yapayım resetleyince düzeldi saolun

Hocam bende eklemem gerekirse klavyede fn space tuşlarıyls renk değişebiliyorsunuz dersenki ben yazılımı üzerinden değiştircem renkleri derseniz yazılımda renk ayarları yapıp apply tuşuna basmadan programi kapatıp çıkarsanız ayarlarınız hem kalıcı olur hem tuş basmama sorunu olmaz.

Vorcha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
Hocam bende eklemem gerekirse klavyede fn space tuşlarıyls renk değişebiliyorsunuz dersenki ben yazılımı üzerinden değiştircem renkleri derseniz yazılımda renk ayarları yapıp apply tuşuna basmadan programi kapatıp çıkarsanız ayarlarınız hem kalıcı olur hem tuş basmama sorunu olmaz.
onları biliyorum hocam fn artı alt gr den değişiyor bende ekleme yapayım mod değiştikten sonra fn + space bastıktan hemen sonra ve esc tab caps lock shift ctrl bunlardan birine tıklarsanız renk değişimi oluyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri