Uzun Zamandır Konuşmadığım En Yakın Arkadaşımı Rüyalarımda Görüyorum

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Arkadaşlar selam yakın kardeşim gibi gördüğüm erkek dostum vardı kardeş gibiydik, yediğimizi bilirdik içtiğimizi bilirdik. Çok uzun süre önce kavgadan dolayısıyla konuşmayı kestik, 1 sene olmuştur. Bana ulaşabileceği çok yer var ama ne yazdı, ne aradı ne de sordu. Benim de şu son 1 ayda onu çok fazlasıyla rüyalarımda görmeye başladım, aşırı derecede arttı bu. Biraz egoludur ve yazmaktan da çekiniyorum, bana ulaşabileceği çok yer var. Yazsam tersler umursamaz gibi şeylerden korkuyorum, zaten yakın arkadaşı var. Aşırı derecede yakındık her olaylarımızı bilirdik, öyle bir seviyedeydik. Neden bu kadar görüyorum? Yazmam mı gerek acaba?

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Reis belki oda seninle aynı şeyi düşünüyordur barışmak istiyordur.
İlk adımı sen at terslerse falan hiç kafana takma ne olacak arkadaş mı kalmadı?
ama bence ters adım atmaz şansını dene derim :)
İşte bunu düşündüğümde de, şey geliyor aklıma o kadar ulaşabileceği yer var bana neden ulaşmıyor ki yani çok basit instadan yazabilir? 1 tane daha yakın arkadaşı var belki de aklına gelmiyorumdur, dalga falan geçer diye tırsmıyorum değil.

Kalbim yaz, beynim yazma diyor. Ondan konu açtım :D

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Yazdım umarım tahmin ettiğim gibi olmaz, umarım bu sefer yanılırım.

laptop almak isteyen adam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
Yazdım umarım tahmin ettiğim gibi olmaz, umarım bu sefer yanılırım.
yanlış yaptın 1 yıldır yazmayana yazmayacaksın 1 yıl sonra sen yazdın büyüklük etmiş gibi olabilir ama bu zihniyetteki birine yazmak yanlış bir seçim ondan sana hayır da geleceğini düşünmüyorum

biri ile yediğin içtiğin aynı gidebilir yerken içerken yanında çok adam vardır

tabi kavga da kim hatalı orasını bilmiyorum o yüzden bu yazdıklarım hem senin için hem de onun için geçerli

hatalı olana yazmayan en iyisini yapmıştır

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
yanlış yaptın 1 yıldır yazmayana yazmayacaksın 1 yıl sonra sen yazdın büyüklük etmiş gibi olabilir ama bu zihniyetteki birine yazmak yanlış bir seçim ondan sana hayır da geleceğini düşünmüyorum

biri ile yediğin içtiğin aynı gidebilir yerken içerken yanında çok adam vardır

tabi kavga da kim hatalı orasını bilmiyorum o yüzden bu yazdıklarım hem senin için hem de onun için geçerli

hatalı olana yazmayan en iyisini yapmıştır
Hocam barıştık, numarasını istedim verdi, konuşuyoruz. İyi ki de yazmışım.

laptop almak isteyen adam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
Hocam barıştık, numarasını istedim verdi, konuşuyoruz. İyi ki de yazmışım.
yaşını bilmiyorum ama bu hayatta ne gelirse arkadaştan gelir seçimlerini doğru yap dikaktli ol tabi aranızda geçenleri bilmediğim için kendi fikirlerimce genel yazdım üstüne çok alınma zaten barışmıssınz

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Arkadaşlar selam yakın kardeşim gibi gördüğüm erkek dostum vardı kardeş gibiydik, yediğimizi bilirdik içtiğimizi bilirdik. Çok uzun süre önce kavgadan dolayısıyla konuşmayı kestik, 1 sene olmuştur. Bana ulaşabileceği çok yer var ama ne yazdı, ne aradı ne de sordu. Benim de şu son 1 ayda onu çok fazlasıyla rüyalarımda görmeye başladım, aşırı derecede arttı bu. Biraz egoludur ve yazmaktan da çekiniyorum, bana ulaşabileceği çok yer var. Yazsam tersler umursamaz gibi şeylerden korkuyorum, zaten yakın arkadaşı var. Aşırı derecede yakındık her olaylarımızı bilirdik, öyle bir seviyedeydik. Neden bu kadar görüyorum? Yazmam mı gerek acaba?
Bendede olmustu aynisi cok takma geciyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri