V.O.K FRİDAY 2 SİSTEM DE Nvidia EKRAN KARTINDAN SES GELMESİ

Gonzales

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Furmark testinde yük altına girdikten biraz sonra attığım gibi sesler çıkarıyor. Sıcaklık değerleri çok normal herhangi bir sorun yok. Garantisinde de bir sorun yok vektron ile iletişime geçip sorguladım. Sizce neden böyle sesler çıkıyor ?

KS

Gonzales

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Coil Whine benziyor bi performansa etkisi yok genelde değişim vs de yapmıyorlar.
Benim aklıma da ilk o geldi ama sonra geri vazgeçtim. Coil whine kadar ses vermiyor oyunda da herhangi bir sorun yok furmark da yaptığında da sürekli gelmiyor ses video da olduğu gibi sonra düzeliyor.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Benim aklıma da ilk o geldi ama sonra geri vazgeçtim. Coil whine kadar ses vermiyor oyunda da herhangi bir sorun yok furmark da yaptığında da sürekli gelmiyor ses video da olduğu gibi sonra düzeliyor.
Coil sorununda belli kullanım oranında ses yapması. Misal kart %60 kullanıldığı zaman ses yapar.%70 geçer ya da %60 aktına düşerse ses yapmaz.

KS

Gonzales

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Coil sorununda belli kullanım oranında ses yapması. Misal kart %60 kullanıldığı zaman ses yapar.%70 geçer ya da %60 aktına düşerse ses yapmaz.
Şimdi Coil sorunundan farklı bir şey olması imkansız mı yani ? Eğer öyleyse İtopya değişim yapar mı ?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Şimdi Coil sorunundan farklı bir şey olması imkansız mı yani ? Eğer öyleyse İtopya değişim yapar mı ?
Coil ise değişim yapmıyorlar. Denemek için ekran kartı testi yapın hep aynı yüzdelerde yapıyorsa kesindir.

Heimdall

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Değişim yapmıyorlar değil, yapıyorlar ama belirli bir desibel üzeriyse. Eğer sizi çok rahatsız ediyorsa gönderin desibelini ölçüyorlar azaminin üzerindeyse değiştiriyorlar.

KS

Gonzales

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Değişim yapmıyorlar değil, yapıyorlar ama belirli bir desibel üzeriyse. Eğer sizi çok rahatsız ediyorsa gönderin desibelini ölçüyorlar azaminin üzerindeyse değiştiriyorlar.
Azami dedikleri değer kaç ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri