Furmark testinde yük altına girdikten biraz sonra attığım gibi sesler çıkarıyor. Sıcaklık değerleri çok normal herhangi bir sorun yok. Garantisinde de bir sorun yok vektron ile iletişime geçip sorguladım. Sizce neden böyle sesler çıkıyor ?
Benim aklıma da ilk o geldi ama sonra geri vazgeçtim. Coil whine kadar ses vermiyor oyunda da herhangi bir sorun yok furmark da yaptığında da sürekli gelmiyor ses video da olduğu gibi sonra düzeliyor.Coil Whine benziyor bi performansa etkisi yok genelde değişim vs de yapmıyorlar.
Coil sorununda belli kullanım oranında ses yapması. Misal kart %60 kullanıldığı zaman ses yapar.%70 geçer ya da %60 aktına düşerse ses yapmaz.Benim aklıma da ilk o geldi ama sonra geri vazgeçtim. Coil whine kadar ses vermiyor oyunda da herhangi bir sorun yok furmark da yaptığında da sürekli gelmiyor ses video da olduğu gibi sonra düzeliyor.
Şimdi Coil sorunundan farklı bir şey olması imkansız mı yani ? Eğer öyleyse İtopya değişim yapar mı ?Coil sorununda belli kullanım oranında ses yapması. Misal kart %60 kullanıldığı zaman ses yapar.%70 geçer ya da %60 aktına düşerse ses yapmaz.
Coil ise değişim yapmıyorlar. Denemek için ekran kartı testi yapın hep aynı yüzdelerde yapıyorsa kesindir.Şimdi Coil sorunundan farklı bir şey olması imkansız mı yani ? Eğer öyleyse İtopya değişim yapar mı ?
Hep aynı yüzdelerde yapmıyor. Bazen %98 de oluyor bazen %100 de olmuyor meselaCoil ise değişim yapmıyorlar. Denemek için ekran kartı testi yapın hep aynı yüzdelerde yapıyorsa kesindir.
Azami dedikleri değer kaç ?Değişim yapmıyorlar değil, yapıyorlar ama belirli bir desibel üzeriyse. Eğer sizi çok rahatsız ediyorsa gönderin desibelini ölçüyorlar azaminin üzerindeyse değiştiriyorlar.
Bilemiyorum standardını bir görüşün marka temsilcinizle.Azami dedikleri değer kaç ?