VA panel ile IPS panel arasındaki fark nedir ?
omerclpkl Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 13 May 2023 Mesajlar 59 Tepki 8 27 May 2023 #1 VA panel ile IPS panel arasındaki fark nedir ?
Edin Dzeko Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 18 May 2022 Mesajlar 1,323 Tepki 329 27 May 2023 #2 omerclpkl' Alıntı: VA panel ile IPS panel arasındaki fark nedir ? Genişletmek için tıkla ... İps her türlü daha iyi renkleri tam gösterir sağdan soldan bakınca görüntüde bir kayıp oluşmaz.
omerclpkl' Alıntı: VA panel ile IPS panel arasındaki fark nedir ? Genişletmek için tıkla ... İps her türlü daha iyi renkleri tam gösterir sağdan soldan bakınca görüntüde bir kayıp oluşmaz.
Zwaige Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 May 2023 Mesajlar 3,061 Tepki 524 27 May 2023 #3 omerclpkl' Alıntı: VA panel ile IPS panel arasındaki fark nedir ? Genişletmek için tıkla ... ips daha canlı ve doğru renkler ve ışık sızması en az
omerclpkl' Alıntı: VA panel ile IPS panel arasındaki fark nedir ? Genişletmek için tıkla ... ips daha canlı ve doğru renkler ve ışık sızması en az
Edin Dzeko Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 18 May 2022 Mesajlar 1,323 Tepki 329 27 May 2023 #4 Bir not ekleyeyim curved monitörlerde ips olmaz. Hepsi VA panele sahip. İlla curved istiyorsanız VA almak zorundasınız. Ama benim tercihim her zaman ipsden yana. Kendim de zaten ips kullanıyorum.
Bir not ekleyeyim curved monitörlerde ips olmaz. Hepsi VA panele sahip. İlla curved istiyorsanız VA almak zorundasınız. Ama benim tercihim her zaman ipsden yana. Kendim de zaten ips kullanıyorum.