Vakumlu soğutucular Nasıl

ehreh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
merhabalar vakumlu soğutucu felan varmış laptop için nasıl sizce ileride pc zarar veririmi iyi soğutuyomu oyunda frlan

pc acer nitro 5

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Ben çok tavsiye edilen bir şey değil diye biliyorum. Yani laptop fanlarının da ömründen yiyor diye düşünüyorum. En güzel soğutma kaliteli bir termal macun vesüper etkisi olmasa da güzel bir soğutuculu laptop altlığı. Hem iyi macunla hem de yeterli havayla laptopunu beslersen sıcaklıklarda düşüş yaşayacağın kesin. Bütçe belirteiblirsen bir şeyler önerebilirim.

KS

ehreh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ben çok tavsiye edilen bir şey değil diye biliyorum. Yani laptop fanlarının da ömründen yiyor diye düşünüyorum. En güzel soğutma kaliteli bir termal macun vesüper etkisi olmasa da güzel bir soğutuculu laptop altlığı. Hem iyi macunla hem de yeterli havayla laptopunu beslersen sıcaklıklarda düşüş yaşayacağın kesin. Bütçe belirteiblirsen bir şeyler önerebilirim.
bütçe 450 altı
300 civarı söylersen müq olur

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Öncelikle macun konusunu nasıl halledeceksin o da önemli. Yani en son macun değişimini ne zaman yaptın veya yaptırdın. hangi marka macun kullandın? Macun konusunda sana maddi olarka çok da yük olmayacak şu marka ve modeli öneririm. Ben de en son bu ürüne bir şans verdim ve çok memnun kaldım. Pump out sorunu da yaşatmıyormuş diye duydum:

Soğtucu konusunda da 2 arkadaşım şu modeli kullanıyor. en güzel yanı sessiz ama iyi hava üflüyor olması. Çünkü büyük ve tek fanla çok güzel hava desteği ağladığına şahit oldum. Ayrıca fan hız ayarı yapabiliyor, RGB ışığını da kapatıp açabiliyorsun.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Şahsen önermiyorum. Çok kaliteli bir seçenek değil vakum. KafadanKontak' ın paylaşmış olduğu bilgileri kullanabilirsin, yeterli görünüyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri