Valorant Ekran Kartı Sürücüsü Çöktü!

baranieus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selamlar daha bugün windows güncellemesi alan laptopumla valoranta girmeye çalıştım. Oyuna girdi biraz poligonda takıldıktan sonra oyundan attı ve böyle bir hata ile karşılaştım. Geforce Experience uygulaması üzerinden ekran kartının güncellemesini gerçekleştirdim. Tekrar girmeye çalışınca oyuna bile girmeden bu hatayı vermeye başladı nasıl çözebilirim?(Ekran Kartı: RTX4060M )

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-10-06 161450.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-06 161450.png
    243 KB · Görüntüleme: 86

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Selamlar daha bugün windows güncellemesi alan laptopumla valoranta girmeye çalıştım. Oyuna girdi biraz poligonda takıldıktan sonra oyundan attı ve böyle bir hata ile karşılaştım. Geforce Experience uygulaması üzerinden ekran kartının güncellemesini gerçekleştirdim. Tekrar girmeye çalışınca oyuna bile girmeden bu hatayı vermeye başladı nasıl çözebilirim?
Eski sürüme dön.

dogiB

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
nvidia denetim masasından 3d ayarlar sekmesini sıfırladım şimdi hemen vermedi verirse deniyim
Merhaba ben de aynı sorundan müzdaribim. Aklınıza ne geliyorsa her şeyi denedim. DDU ile sürücüleri temizleyip geri yüklemek mi dersiniz. Format atmak mı dersiniz her şeyi yaptım ama düzelmedi. Riot Desteğede yazdım ama onların yardımı da işe yaramadı. Acaba siz çözüm bulduysanız paylaşır mısınız?

asuramerlin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba ben de aynı sorundan müzdaribim. Aklınıza ne geliyorsa her şeyi denedim. DDU ile sürücüleri temizleyip geri yüklemek mi dersiniz. Format atmak mı dersiniz her şeyi yaptım ama düzelmedi. Riot Desteğede yazdım ama onların yardımı da işe yaramadı. Acaba siz çözüm bulduysanız paylaşır mısınız?
hocam bende bulamadım siz buldunuz mu acaba? valo girmeye korkar oldum

nvidia denetim masasından 3d ayarlar sekmesini sıfırladım şimdi hemen vermedi verirse deniyim
hocam çözüm buldunuz mu?

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Ekran kartının driverini kaldırıp kurduktan sonra aygıt yöneticisinden üzerine sağ tıklayıp sürücüyü otomatik güncelleyin,bunu 2-3 defa deneyin sonra Windows updateyide 2-3 defa deneyin bitanesi mutlaka gerekli dosyayı yakalayıp kurar.

KS

baranieus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
MUX switchi aktifleştirince düzeldi benimki ama ekran renk ayarlarını değiştiremiyorum

KS

baranieus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hocam çok degişik bi hata bende travma oldu en sonunda video izlerken bile oyundanatıcak diye korku gelişti içimde
dimi reis bende de aynı durum vardı şimdi performans düştü bide oyuna geç giriyo
1731522293237.png

şöyle bi olay varmış pcde onu yaptım düzeldi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri