Valorant Sens Ve Mouse Ayarı Nasıl Olmalı?

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Merhaba yaklaşık 1 yıldır valorant oynuyorum ilk zamanlara oranla evet bir gelişme var aim de ama hala çok eksik hissediyorum bu konuda kendimi açıkçası mouse dpi Windows fare ayarı ve imleç hızı oyun içi ses nasıl olmalı hala bulamadım sizin bir öneriniz var mı ?
Ve bu imleç işareti tik olmalı mı yoksa olmamalı mı oyuna etkisi nedir ?

Ekli dosyalar

• IMG-20231217-WA0000.jpg
    IMG-20231217-WA0000.jpg
    93.1 KB · Görüntüleme: 27
KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Up pls

Eyup Kırkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bu tarz ayarlar kesinlikle başka insanlardan bakılarak yapılıcak ayarlar değildir özellikle fps oyunlarında hadi grafik ayarları bi nebze önerilen ve herkesin rekabetçi olarak kullandığı ayarları yapabilirsin mouse sens dpi ayarları tamamen sizin el hassasiyetinize göre belirlenmesi gereken unsurlardır 1 kere yaparsınız. Biter tüm oyunlarda aynı oranı tutturmanız gayet kolay olur sabit bir DPI belirlemeniz ilk unsurdur 400 800 1200 genel olarak 400 800 oyunlarda kullanılır ama sizin eliniz belki bu 400,800 DPI ayarlarına yatkın değildir 800 DPI test etmenizi öneririm ardından oyun içi sensinizi düşükten yükseğe doğru ayarlayarak elinizin hassasiyet oranını ölçmeniz gerekir. Ayarları yaptıktan sonra. Sabit tutun kesinlikle ve kesinlikle sürekli oynayıp değişmeyin.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Bu tarz ayarlar kesinlikle başka insanlardan bakılarak yapılıcak ayarlar değildir özellikle fps oyunlarında hadi grafik ayarları bi nebze önerilen ve herkesin rekabetçi olarak kullandığı ayarları yapabilirsin mouse sens dpi ayarları tamamen sizin el hassasiyetinize göre belirlenmesi gereken unsurlardır 1 kere yaparsınız. Biter tüm oyunlarda aynı oranı tutturmanız gayet kolay olur sabit bir DPI belirlemeniz ilk unsurdur 400 800 1200 genel olarak 400 800 oyunlarda kullanılır ama sizin eliniz belki bu 400,800 DPI ayarlarına yatkın değildir 800 DPI test etmenizi öneririm ardından oyun içi sensinizi düşükten yükseğe doğru ayarlayarak elinizin hassasiyet oranını ölçmeniz gerekir. Ayarları yaptıktan sonra. Sabit tutun kesinlikle ve kesinlikle sürekli oynayıp değişmeyin.
Evet herkes için farklı biliyorum da şu attığım görselde ki mouse imleç hızı oyunlarda fark ediyor mu ben dpi olark 3400 kullanıyorum Windows damda hızı 1 e çektim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri