Ata game diye bir sayfa var 1 tane youtubede valo videosu çeken adamda sponsor herhalde videosunu paylasmis 5350vp 1007tl 100tl kupon var bide 2050vp 400tl yani 907tl+400tl lik kod alacağın güvenilirmidir? Bir sorun çıkarmı
Klasgame harici fox epin vatangame var zaten bu 2sini seviyorum da anlatamadım galiba bu site güvenilirmi? Güzel kampanya ve güzel bir fiyat var¿Ben klasgame den alıyorum
Hiç duymadım bilmiyorumKlasgame harici fox epin vatangame var zaten bu 2sini seviyorum da anlatamadım galiba bu site güvenilirmi? Güzel kampanya ve güzel bir fiyat var¿
Ben almıştım arcane seti için bir sıkıntı yaşamadımAta game diye bir sayfa var 1 tane youtubede valo videosu çeken adamda sponsor herhalde videosunu paylasmis 5350vp 1007tl 100tl kupon var bide 2050vp 400tl yani 907tl+400tl lik kod alacağın güvenilirmidir? Bir sorun çıkarmı
yeni çıktı YouTuberlere sponsor oluyor çekiliş vs yapılıyor sağlamdır alışveriş yapabilirsiniz ama ben itemsaatış öneririm en son 1835 vpyi 350ye alıyordum benAta game diye bir sayfa var 1 tane youtubede valo videosu çeken adamda sponsor herhalde videosunu paylasmis 5350vp 1007tl 100tl kupon var bide 2050vp 400tl yani 907tl+400tl lik kod alacağın güvenilirmidir? Bir sorun çıkarmı
Atagame daha ucuz defalarca aldım sıkıntı yok.Atagame sitesini hiç duymadım. Vatangame sitesinden alıyorum uzun zamandır, tavsiye ederim. Fiyatları ucuz
Kanka madem konuya cevap verdiniz hazır sorayim ince hesap nemesis kasası alınırmı max bütçe okadarAtagame daha ucuz defalarca aldım sıkıntı yok.