Psu dan gelme ihtimalli büyük. Baska oyuna girince yapiyor mu?
hocam başka oyuna girince lolde çok kısa süreli oluyor bir kaç saniye gidiyor fakat valorant'da altda açıkken bile yapmakta. ekran kartından mı psudan mı bilemiyorum bir çözümü yokmuKartınızda yada psu da cw var
Ekran kartı fanları durdurup dene birde yada ağır oyunlara gir denehocam başka oyuna girince lolde çok kısa süreli oluyor bir kaç saniye gidiyor fakat valorant'da altda açıkken bile yapmakta. ekran kartından mı psudan mı bilemiyorum bir çözümü yokmu
hocam tüm ekran kartlarını tek tek elimle durduğumda ses devam etmekteEkran kartı fanları durdurup dene birde yada ağır oyunlara gir dene
Hocam konuyla alakasız ama lütfen bir temizleyin yavValorant'a girdiğim gibi kasanın içerisinden videodaki gibi bir ıslık sesi geliyor fakat fanlardan değil tüm fanları durdurup denedim fandan gelmemekte oyunu kapadığım saniye ses de gidiyor
HAHAHAHAAH hocam valla müsait bir vakitte temizliyicem de kasa yerde olduğu için çok tozlanıyordu daha yeni yukarı cıkardımHocam konuyla alakasız ama lütfen bir temizleyin yav
Normal ya o takılmıyorum ben çok toz çekiyor arkadaşım 2 haftada bir temizleniyor bana (Kendi bilmiyor ben yapıyorum)HAHAHAHAAH hocam valla müsait bir vakitte temizliyicem de kasa yerde olduğu için çok tozlanıyordu daha yeni yukarı cıkardım