Bana gayet iyi gibi geldivalorantta en yüksek ayarlarda işlemci ortalama 70 derecede seyrediyor, normal midir
işlemci i5 12400-f
soğutucu hyper212
haklısın fpsyi 200 de sınırlayınca ortalama 65 e düştü, sence bu şekilde daha mı iyifps sınırlamadıgınız için fps yükseldikçe hem gpu hem işlemci yoruluyor fps açık olması iyi fakat belli bi noktada kısıtlasanız daha iyi olabilir sağlıgı için 70 derecede iyi fakat uzun sürede yorar diye düşünüyorum
Evet hocamhaklısın fpsyi 200 de sınırlayınca ortalama 65 e düştü, sence bu şekilde daha mı iyi
Sıcaklık düşürmek istiyorsan monitör hz ine göre sabitliyebilirsin ama 70 derece normal dostum bende i3 10105f var okadar güçlüde deil stok fan ile kullanıyorum valorant oyuncusuyum 75 derecelerde takılıyorvalorantta en yüksek ayarlarda işlemci ortalama 70 derecede seyrediyor, normal midir
işlemci i5 12400-f
soğutucu hyper212
normal, fps ekran hz kadar getirin islemciyi bosa yormayınvalorantta en yüksek ayarlarda işlemci ortalama 70 derecede seyrediyor, normal midir
işlemci i5 12400-f
soğutucu hyper212
ne demek dostum bir sıkınt olmuyorsa senin için sabitlemen her zaman daha iyi fazla fpsde olsa ekstra yoruyor pc yihaklısın fpsyi 200 de sınırlayınca ortalama 65 e düştü, sence bu şekilde daha mı iyi