60.000 TL ve üstü Vatan Bi̇lgi̇sayar Bi̇os Yapar Mi?

Margown

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
AMD
Ekran Kartı
5070
Merhabalar ben Antalya merkez de yaşıyorum bir ay önce de bu foruma PC için öneri almak maksatlıyla yazmıştım ama yarın kısmetse PC dizmeye gidiyorum vatandan dizecegim ama aklımda şu soru var "oradan pc dizecegim ama BIOS işlemini gerçekleştirirler mı?" Çünkü hem nasıl yapacağımı bilmiyorum hem de son 10 gündür yaşadığım mahallede elektriksel sıkıntılar var ben yapayım deyip elektrik giderse ne olacak? Bilgilendirecek bilgili ağabeyler, kardeşler lütfen yardım edin 🙏🏻

BeymeN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
var sen bana mail at ben sana yardimci olacagim ok

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Merhabalar ben Antalya merkez de yaşıyorum bir ay önce de bu foruma PC için öneri almak maksatlıyla yazmıştım ama yarın kısmetse PC dizmeye gidiyorum vatandan dizecegim ama aklımda şu soru var "oradan pc dizecegim ama BIOS işlemini gerçekleştirirler mı?" Çünkü hem nasıl yapacağımı bilmiyorum hem de son 10 gündür yaşadığım mahallede elektriksel sıkıntılar var ben yapayım deyip elektrik giderse ne olacak? Bilgilendirecek bilgili ağabeyler, kardeşler lütfen yardım edin 🙏🏻
bence burada asıl konu
eğer kafanda modeller net ise şu şu şu ürünleri alacam toplayın diyecekseniz sıkıntı yok
ama seçimleri mağaza çalışanlarına danışacaksanız sıkıntı

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Hocam öncelikle tek tek toplamak yerine hazır sistem alınması taraftarıyım siz istediğiniz sistemi diyorsunuz onlar dizip veriyor,bios güncellemesini yaptırabilirsiniz herhalde oraya.

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Hocam öncelikle tek tek toplamak yerine hazır sistem alınması taraftarıyım siz istediğiniz sistemi diyorsunuz onlar dizip veriyor,bios güncellemesini yaptırabilirsiniz herhalde oraya.
Vatan hazır sistemlerde montaj işi kaldırıldı diye biliyorum
görselde yazıyor

AMA bu kurala kadar
hazır sistem de alsan
sistemi oluşturacak şekilde bütün parçaları tek tek de seçsen toplattırabiliyordun vatanda

1763897336653.png

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Vatan hazır sistemlerde montaj işi kaldırıldı diye biliyorum
görselde yazıyor

AMA bu kurala kadar
hazır sistem de alsan
sistemi oluşturacak şekilde bütün parçaları tek tek de seçsen toplattırabiliyordun vatanda

Ekli dosyayı görüntüle 44870
Hayır var bu senenin başında hazır sistem aldım,hatta parçaları o vatan'ın stoğunda olmasına bağlı olarak istesiğin gibi özelleştirebiliyorsun mesela normalde bein aldığım sistede Corsair 3000d kasa vardı onu özelleştirme kısmında olmayan cougar kasa ile değiştirttim.

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Hayır var bu senenin başında hazır sistem aldım,hatta parçaları o vatan'ın stoğunda olmasına bağlı olarak istesiğin gibi özelleştirebiliyorsun mesela normalde bein aldığım sistede Corsair 3000d kasa vardı onu özelleştirme kısmında olmayan cougar kasa ile değiştirttim.
hocam bu görsel senenin başında eklenmedi
daha 1 aylık kural

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Hocam bilmiyorum ama vatanın öyle bir şey yapacağını sanmıyorum hem siz internetten bakmışsınız biz şubedeki durumdan bahsediyoruz.
hocam adamların görsellerini atıyorum
öyle bir şey yapacağımı sanmıyorum diyorsunuz
görsel paylaştım yok öyle yok böyle diyorsunuz

mağazadada aynı kuralın geçerli olduğuna %99 emin olmama rağmen %1 lik ihtimalden dolayı şimdi aradım müşteri hizmetlerini

ne internet ne mağazadan artık toplama yok

ürünler teknik olarak sıkıntısı varmı diye taklıp test ediliyor
sonrasında demonte gönderiliyor

hatta deneme sürümü windows dahi yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri